• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Cuzari μιλά για το μέλλον του A.Espargaro!
Επιβεβαιώνει το νέο πλαίσιο και θέλει Corsi στη μεγάλη κατηγορία!
Νέα 24/05/2014 - 14:49

Ο Giovanni Cuzari - ο ιδιοκτήτης της ομάδας NGM Mobile Forward - μίλησε για το νέο πλαίσιο της ομάδας του στο Mugello, το μέλλον του Aleix Espargaro αλλά και τη πιθανότητα να δούμε τον Simone Corsi στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

«Η πρώτη αναβάθμιση ήρθε στο Le Mans και ήταν ένα καινούργιο κιβώτιο. Στο Mugello θα έχουμε το νέο πλαίσιο και μπροστινό φέρινγκ, ενώ και το πίσω μέρος θα έχει αλλαγές στη θέση οδήγησης. Στη συνέχεια, μεταξύ Βαρκελώνης και του επόμενου GP, θα πάρουμε νέα εξαρτήματα που θα φέρουν τη μοτοσυκλέτα στο 75% αυτής που θα έχουμε το 2015», σχολίασε ο Cuzari.

 

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα έχουν καινούργιο πλαίσιο στο Mugello και ότι αυτό θα βασίζεται εν πολλοίς στο περσινό που είχε ο Colin Edwards, ενώ θα κατασκευάζεται από την ίδια την ομάδα!

 

Ο Simone Corsi δοκίμασε τη μοτοσυκλέτα του Colin Edwards στις δοκιμές της Jerez, με αρκετά μεγάλη επιτυχία. «Έκανε γύρους στο χαμηλό 1:42! Το μόνο που με προβλημάτισε, ήταν ότι έκανε αυτούς τους χρόνους στους πρώτους του γύρους και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βελτιωθεί».

 

«Βέβαια πρέπει να αναλογιστούμε ότι ήταν οι πρώτοι του 45 γύροι με μοτοσυκλέτα MotoGP, ενώ πονούσε και λίγο στα χέρια. Φυσικά και η μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας διαφέρει πάρα πολύ από την αντίστοιχη της Moto2».

 

«Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τη δοκιμάσει και πάλι στην Catalunya. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ακόμα έναν Ιταλό στη μεγάλη κατηγορία. Είναι γρήγορος και με ομαλό στυλ στη μοτοσυκλέτα... στα χέρια του είναι να αποδείξει ότι το αξίζει του χρόνου!»

 

Τέλος, αναφορικά με τις φήμες για το μέλλον του Aleix Espargaro, ο Cuzari αποκρίθηκε: «Με τον Aleix έχουμε συμβόλαιο δυο συν ένα χρόνια και στη θεωρία τα συμβόλαια πρέπει να τα τηρείς. Δεν περιμένουμε να φύγει νωρίτερα. Αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον που θα θέλει να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα».

 

«Άλλωστε, έχουμε αποδείξει - και χάρη στον Aleix - ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Έχουμε πέντε στις πέντε νίκες στην OPEN κατηγορία και με σημαντικές διαφορές από τους ανταγωνιστές μας».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: Βρεγμένη pole για τον Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: Ταχύτερος όλων ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα