• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2 ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Rabat!
Στο 2-3 οι Vinales και Folger, 6ος ο Kallio!
Νέα 17/05/2014 - 13:39

To 1:37.748 ήταν αρκετό για τον Tito Rabat, ο οποίος επισκίασε τον ανταγωνισμό στην Moto2, κατακτώντας την πρώτη θέση στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα, ενώ πλησίασε στα 38 χιλιοστά το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα (Marc Marquez 2012).

 

Ο νικητής σε Κατάρ και Αργεντινή κράτησε για δυο δέκατα πίσω του τον Maverick Vinales, ο οποίος ψάχνει να επαναλάβει την εμφάνιση του Τέξας, όταν και κέρδισε τον συμπατριώτη του και μεγάλο φαβορί της κατηγορίας!

 

Ο Vinales είχε και μια ανώδυνη πτώση προς το τέλος της διαδικασίας. Ο Γερμανός Jonas Folger - με τον αέρα του πρώτου του βάθρου στην κατηγορία στον αγώνα της Jerez - ήταν τρίτος, μπροστά από τους Simon και Pasini που έκλεισαν την πεντάδα.

 

Την κυριαρχία των Kalex συνέχισε ο Mika Kallio, ο θριαμβευτής της Jerez, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση. Ο Thomas Luthi είναι η πρώτη Suter, μπροστά από τον Franco Morbidelli που κάνει την έκπληξη και πλασάρεται στους δέκα καλύτερους!

 

Sam Lowes και Johann Zarco ακολούθησαν, με τον Sandro Cortese να μην δείχνει ικανός να επαναλάβει μια δυνατή εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές αργότερα, όπως έκανε στην Jerez. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2012, πήρε την 12η θέση.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τους χρόνους αναλυτικά!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ3: Ένας Lorenzo από τα παλιά!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3 ΕΔ3: Μπροστά ο Vazquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα