• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Νοιώθει καλά ο Dani!
Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το χέρι μου εδώ και 10 ημέρες!
Νέα 16/05/2014 - 23:05

Ο Dani Pedrosa ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά, μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι του για να διορθώσει το πρόβλημα με το arm pump που αντιμετώπιζε πριν το γύρο της Jerez.

 

Ο Ισπανός του HRC ολοκλήρωσε τη σημερινή ημέρα στην πέμπτη θέση, μισό περίπου δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν ήθελε να πιέσει από την αρχή το χέρι του.

 

«Σήμερα ήταν μια μέρα που θέλαμε βασικά να δούμε σε τι κατάσταση είμαι και πήγε καλά», σχολίασε ο άσος του HRC. «Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το χέρι μου, εδώ και δέκα ημέρες και ένοιωσα καλά».

 

«Δεν ρίσκαρα όμως επειδή πονάει λίγο ακόμα και είναι πρησμένο. Δεν πίεσα πολύ, διότι δεν ήθελα να πάω στο 100% από την πρώτη στιγμή. Η αρχική αίσθηση που είχα πάντως, ήταν αρκετά καλή κι ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν κι άλλο μέχρι αύριο».

 

Στη συνέχεια, ο περσινός νικητής στο βρεγμένο Le Mans, πρόσθεσε: «Θεωρητικά, σήμερα ήταν η πιο δύσκολη ημέρα για εμάς κι ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα».

 

«Στην πίστα έκανα πολλούς γύρους, χωρίς όμως να κάνω πολλές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα. Δοκιμάσαμε και τα ελαστικά και για την ώρα, όλα δείχνουν ότι η πιο μαλακή επιλογή είναι και η πιο κατάλληλη».

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Με καλό ρυθμό ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Άνετος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα