• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρώτος στόχος η 1η σειρά!
Αισιοδοξία από τον "πολύ γρήγορο" Valentino!
Νέα 15/05/2014 - 10:43

Ο πρώτος στόχος του Valentino Rossi αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Le Mans, είναι να ξεκινήσει - για πρώτη φορά φέτος - από την πρώτη σειρά του αγώνα της Κυριακής.

 

Παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές δεν τα πηγαίνει καλά στις κατατακτήριες δοκιμές (και) φέτος, ο Ιταλός άσος - που στην Jerez πήρε την καλύτερή του φετινή θέση στις ΚΑΤ (4ος) - βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία μόνο από το δίδυμο του HRC.

 

Το γεγονός ότι μπορεί και φρενάρει καλύτερα, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ευστάθεια που του προσφέρει στα φρένα το νέο πλαίσιο που είχε - και θα συνεχίσει να έχει - στην Jerez, τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια.

 

Αρωγός στην καλή διάθεση του Vale είναι τόσο η δεύτερη θέση του στην Ισπανία, όσο και το πολύ παραγωγικό τεστ που έγινε στην ίδια πίστα την Δευτέρα μετά τον αγώνα.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το Σ/Κ στην Jerez. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κερδίσω τον Marquez, αλλά νίκησα τους Pedrosa και Jorge", δήλωσε ο Valentino Rossi. "Είμαι πολύ χαρούμενος και με τα αποτελέσματα του τεστ που κάναμε την Δευτέρα που ακολούθησε τον αγώνα".

 

"Συνέχισα να δοκιμάζω το νέο πλαίσιο και μου άρεσε. Με βοήθησε ειδικά με το μπροστινό ελαστικό. Στο Le Mans θα έχω μόνο ένα καινούργιο πλαίσιο, αλλά είμαι βέβαιος ότι η Yamaha θα μου ετοιμάσει και το άλλο το συντομότερο δυνατόν. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά σ' αυτό".

 

"Στο τεστ έκανα καλούς χρόνους και στόχος μου είναι να ξεκινήσω από την πρώτη σειρά στο Le Mans. Η συγκυρία είναι θετική για εμένα, διότι είμαι πολύ γρήγορος, δουλεύω καλά στο box και είμαι πολύ αισιόδοξος. Μπορούμε να κάνουμε έναν πολύ καλό αγώνα", πρόσθεσε.

 

Ο Rossi πέρυσι, στο βρεγμένο αγώνα της Γαλλίας, διεκδικούσε μια θέση στο βάθρο, μέχρι που ένα lowside τον έριξε πολλές θέσεις πίσω και τελικά τερμάτισε στην 12η. Ο Vale έχει κερδίσει στη συγκεκριμένη πίστα τρεις φορές στη μεγάλη κατηγορία, ενώ είναι και η μοναδική πίστα που έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο τα δυο χρόνια που ήταν στην Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Βρήκαμε που ήταν το πρόβλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Περίεργο το Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα