• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Περίεργο το Le Mans!
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει η ημέρα του αγώνα!
Νέα 14/05/2014 - 18:10

Στον καιρό, όπως και πολλοί άλλοι, στάθηκε ο Cal Crutchlow στις δηλώσεις του πριν ταξιδέψει για την πίστα του Le Mans, όπου αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο πέμπτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Οι καιρικές συνθήκες πάνω από τη γαλλική πίστα είναι τουλάχιστον απρόβλεπτες και αυτό το γνωρίζει καλά ο Βρετανός. Ωστόσο πέρυσι, στο βρεγμένο αγώνα της Γαλλίας, ο Crutchlow (αναβάτης της Tech 3 τότε) κατάφερε να κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα και να πάρει τη δεύτερη θέση, που είναι και η καλύτερη της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!

 

"Το Le Mans για μένα είναι περίεργο, αλλά πέρυσι έκανα πολύ δυνατό αγώνα. Κατάφερα να ανέβω στο βάθρο και να πάρω μια δεύτερη θέση στο MotoGP. Με δεδομένη την κατάσταση εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει την ημέρα του αγώνα. Ωστόσο ανυπομονώ να οδηγήσω την Ducati εκεί", σχολίασε.

 

Δυστυχώς για τον Crutchlow, το ντεμπούτο του στους κόκκινους μόνο "φυσιολογικό" δεν ήταν, έχοντας αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά της Desmosedici στο Κατάρ, πρόβλημα με τα ελαστικά και πτώση στο Τέξας, έχασε την Αργεντινή λόγω του τραυματισμού του στο χέρι κι εγκατέλειψε νωρίς τον αγώνα της Jerez με πρόβλημα στο φρένο του!

 

"Μετά την πρόσφατη κακοτυχία μου στους αγώνες, ελπίζω να πάμε στο Le Mans και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το δεξί μου χέρι με πονά λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε καλύτερα απ' ότι στην Jerez".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρώτος στόχος η 1η σειρά!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα επανέλθουν δριμύτεροι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα