• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπαίνει δυνατά η Suzuki το 2015!
Με νέο κινητήρα και καινούργιο πλαίσιο!
Νέα 13/05/2014 - 10:03

Στις αρχές Νοεμβρίου, στο καθιερωμένο τεστ της Βαλένθια που ανοίγει άτυπα την αυλαία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η Suzuki θα φέρει μια εντελώς καινούργια MotoGP μοτοσυκλέτα!

 

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το ιαπωνικό εργοστάσιο - το οποίο αποφάσισε να φύγει στα τέλη του 2011 - επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να κονταροχτυπηθεί γερά με τις κυρίαρχες Honda και Yamaha!

 

Όπως αποκάλυψε ο Davide Brivio - ο Team Manager της Αγωνιστικής ομάδας της Suzuki - η μοτοσυκλέτα που δοκιμάζει κι εξελίσσει από πέρυσι ο Randy de Puniet, δεν θα έχει καμμία σχέση με την τελική της μορφή, που θα μπει στην πίστα της Βαλένθια μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν του 2014.

 

Οι μελλοντικές και πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις, περιλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο και πακέτο κινητήρα!

 

"Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη από τον κινητήρα και στο εργοστάσιο δουλεύουν πάνω σ' αυτό. Έχουμε κι ένα καλό πλαίσιο, όμως η μοτοσυκλέτα που έχουμε τώρα δεν θα είναι αυτή που θα έχουμε και στη Βαλένθια", σχολίασε ο Brivio.

 

"Θα κάνουμε περαιτέρω βήματα στην εξέλιξη και αυτά θα είναι μεγάλα και σημαντικά βήματα. Θα έχουμε την τελική έκδοση στην Βαλένθια και μετά θα συνεχίσουμε την εξέλιξη όπως κάνει το κάθε εργοστάσιο. Στη Βαλένθια, η μοτοσυκλέτα που θα έχουμε θα είναι πολύ διαφορετική από την τωρινή".

 

"Θα έχουμε ένα καινούργιο πλαίσιο, ένα καινούργιο κινητήρα αλλά και ηλεκτρονικά".

 

Να θυμίσουμε ότι η Suzuki θα μπει στο Πρωτάθλημα το 2015 έχοντας στη διάθεσή της όλα τα πλεονεκτήματα της OPEN κατηγορίας, ενώ από το 2016 όλες οι ομάδες θα αγωνίζονται με ενιαία ECU!

 

Οι Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso, Aleix Espargaro, Randy de Puniet και Eugene Laverty (SBK) είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα της Suzuki.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Dovi και Crutchlow στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Εξετάσεις και ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα