• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda θέλει Pedrosa!
Δύσκολα χάνει τη θέση του ο βετεράνος άσος από το HRC
Νέα 12/05/2014 - 13:59

Η Honda επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και αρκετές ημέρες, ότι δύσκολα θα αφήσει να φύγει από τις τάξεις της ένας αναβάτης του επιπέδου του Dani Pedrosa.

 

Το όνομα του τελευταίου έχει ακουστεί ήδη για την Suzuki, άμα τη επιστροφή της τελευταίας στα δρώμενα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP από τη νέα αγωνιστική σεζόν (2015).

 

Εύλογα όμως, ο Dani έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Repsol Honda και η τελευταία δεν δείχνει τη διάθεση να αφήσει ελεύθερο τον αναβάτη της που την υπηρετεί πιστά στις πίστες της μεγάλης κατηγορίας από το 2006.

 

Dani είναι οδηγός της Honda από την αρχή της καριέρας του και μου είναι δύσκολο να τον φανταστώ να οδηγεί άλλη μοτοσυκλέτα. Νομίζω ότι αυτό ισχύει και για τον ίδιο", σχολιάζει ο Livio Suppo.

 

Φυσικά υπάρχει το ερώτημα ποιός θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Pedrosa, στην απίθανη περίπτωση που ο τελευταίος έφευγε από την ομάδα. Ο Stefan Bradl και ο Alvaro Bautista δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φτάσουν την ταχύτητα του Ισπανού.

 

Από την άλλη, το όνομα του Jorge Lorenzo, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε το HRC πριν δυο χρόνια όταν έληγε τότε το συμβόλαιό του, μάλλον δεν είναι στη λίστα του Suppo, ο οποίος - όπως αποκάλυψε στον Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρη Διατσίδη, στην Jerez - έχει και το μειονέκτημα του διαφορετικού στυλ οδήγησης απ' ότι απαιτεί μια Honda.

 

"Για την ώρα οι Marc και Dani είναι οι δυο πρώτοι στη βαθμολογία, έτσι είναι ένα super δίδυμο, ενώ και η μεταξύ τους σχέση είναι πολύ καλή που είναι πολύ σημαντικό. Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως θα είχαμε μια καλύτερη ομάδα, απ' ότι έχουμε τώρα", πρόσθεσε ο Suppo.

 

Επόμενο άρθρο »

Εξετάσεις και ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Pirelli: Όχι στο MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα