• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Petrucci χάνει το Le Mans
Δεν έχει αποφασιστεί αν θα αντικατασταθεί
Νέα 12/05/2014 - 10:59

Η IodaRacing επιβεβαίωσε ότι ο μοναδικός της φετινός οδηγός, ο Danilo Petrucci, θα χάσει το GP της Γαλλίας που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ.

 

Ο νεαρός Ιταλός έσπασε τον καρπό του κι έπαθε εξάρθρωση του αριστερού του χεριού, στο ζέσταμα που έγινε το πρωινό της Κυριακής στην πίστα της Jerez, για τον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Ο Petrucci υπεβλήθη επιτυχώς σε επέμβαση και πλέον αναρρώνει προετοιμαζόμενος για τον εντός έδρας αγώνα στο Mugello. Η IodaRacing, η μοναδική ομάδα με ολοκληρωμένη ART Aprilia μοτοσυκλέτα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον αντικαταστήσει.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η επέμβαση του Danilo ήταν επιτυχής", δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Giampiero Sacchi. "Ο τραυματισμός του καρπού είναι πάντα ενοχλητικός για τους αναβάτες MotoGP κι έτσι δεν βιαζόμαστε για να επιστρέψει".

 

"Όσο για την πτώση στην Jerez, μετά από ενδελεχή εξέταση των δεδομένων, είμαστε σε θέση να πούμε ότι δεν υπήρξε κάποια ανωμαλία, όπως αρχικά είχε δηλώσει ο Petrucci. Μένει να αποφασίσουμε αν θα τον αντικαταστήσουμε στο GP της Γαλλίας".

 

Να πούμε ότι ο Danilo Petrucci είναι ο τρίτος οδηγός που μπήκε στο χειρουργείο, μετά τους Dani Pedrosa και Stefan Bradl. Οι αναβάτες της Honda θα είναι κανονικά στο Le Mans.

 

Επόμενο άρθρο »

Pirelli: Όχι στο MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi στην Suzuki;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα