• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγχειρίστηκε ο Pedrosa!
Για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο χέρι του
Νέα 07/05/2014 - 09:58

Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Dani Pedrosa, για να αντιμετωπίσει πρόβλημα (arm pump) που είχε στο χέρι του. Η επέμβαση έγινε χτες το απόγευμα στην Βαρκελώνη.

 

Το χειρουργείο έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Quiron Dexeus και επικεφαλής ήταν ο γνωστός Dr. Xavier Mir. Τα συμπτώματα του arm pump είχε αρχίσει να τα νοιώθει εδώ και αρκετές ημέρες ο βετεράνος αναβάτης του HRC.

 

Τώρα ο Dani θα ξεκουραστεί, ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για το επόμενο Grand Prix της σεζόν - τον πέμπτο γύρο - που θα διεξαχθεί στην Γαλλία από 16 έως και 18 Μαΐου.

 

Ο Pedrosa δεν έχει χάσει βάθρο από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν κέρδιζε στην πίστα της Sepang και με την τρίτη θέση στην Ισπανία, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 28 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez.


Σήμερα το πρωί - σύμφωνα με γερμανικές πηγές - θα μπει στο χειρουργείο και ο Stefan Bradl, ο οποίος αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα με τον Ισπανό συναθλητή του και μάλιστα τον επηρέασε στον αγώνα της Jerez, όπου και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Με την τωρινή ECU;

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Είμαστε καλύτεροι στο τέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα