• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Τόση δουλειά...
... για τρεις μόλις γύρους!
Νέα 05/05/2014 - 15:25

O Cal Crutchlow δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του, μετά τον απογοητευτικό χτεσινό αγώνα στην Jerez, όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα φρένα της Desmosedici του.

 

Ο Βρετανός δούλεψε πολύ σκληρά για να επανέλθει από τον τραυματισμό του, ωστόσο το μηχανικό πρόβλημα δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το χτεσινό αγώνα, με τον Cal να δίνει ένα χτύπημα στη μοτοσυκλέτα του, καθώς επέστρεφε στο γκαράζ, εμφανώς οργισμένος.

 

"Ήταν σκέτη καταστροφή κι έδειχνα τσαντισμένος, επειδή ήμουν τσαντισμένος! Δούλεψα πολύ σκληρά τις δυο προηγούμενες εβδομάδες, θυσιάζοντας την κάθε ώρα μου για να έρθω εδώ και να αγωνιστώ. Και όλα αυτά για τρεις σκ@τογύρους".

 

"Δεν είχα καθόλου φρένα και δεν ξέρω το γιατί. Για δυο γύρους όλα ήταν τέλεια, έκανα επιθετικά προσπεράσματα και έφτανα στην πρώτη θέση του γκρουπ μου. Ένοιωθα καλά, οι μηχανικοί μου είχαν κάνει καλή δουλειά με τις ρυθμίσεις. Ξαφνικά όμως ήταν σαν να μην είχα μανέτα στο φρένο. Επιβράδυνα για να επαναφέρω την πίεση στα φρένα, αλλά και στην επόμενη στροφή πάλι δεν είχα φρένα".

 

"Ξαναέκοψα και δοκίμασα το φρένο και είδα ότι δούλευε. Συνέχισα για τρεις στροφές ακόμα, αφού άφησα τον Hernandez να με περάσει, αλλά στην 6 δεν είχα πάλι φρένα! Έτσι την σταμάτησα με το πίσω φρένο".

 

Στον αγώνα οι τέσσερεις μπροστά είχαν ξεχωρίσει από νωρίς και ο Cal Crutchlow εμφανίστηκε απογοητευμένος με το γεγονός ότι η διαφορά του από αυτούς μεγαλώνει, εξαιτίας της έλλειψης προόδου.

 

"Η κατάσταση είναι δύσκολη, είναι άσχημη και δεν βλέπω να βελτιωνόμαστε. Η διαφορά μας από την κορυφή είναι πολύ μεγάλη! Δεν ξέρω πως πανηγυρίζει η ομάδα τόσο πολύ, όταν είμαστε 20 και 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή".

 

"Έτσι έχουν τα πράγματα. Ναι, σίγουρα είναι καλύτερα απ' ότι πέρυσι, αλλά δεν είμαι χαρούμενος διότι ήρθα μέχρι εδώ για να κάνω τρεις μόλις γύρους", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Έκανα έξυπνο αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Πρώτοι βαθμοί στο Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα