• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαρροή λαδιών για Dovi!
Και λάθος επιλογή μπροστινού ελαστικού!
Νέα 29/04/2014 - 11:42

O Andrea Dovizioso αντιμετώπισε πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό, κατόρθωσε όμως να καταλάβει μία θέση στη δεκάδα στον αγώνα της Αργεντινής που έγινε την Κυριακή.

 

Ο Dovi ξεκίνησε καλά, σκαρφαλώνοντας ως και τη δεύτερη θέση σ' ένα σημείο, στη συνέχεια όμως άρχισε να μειώνεται η απόδοσή του, καθώς ανάμεσα στ' άλλα, είχε ν' αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα με τον κινητήρα της GP14.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ήταν ένας αρκετά σκληρός αγώνας και για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα πως θα εξελισσόταν έτσι. Ήμουν άτυχος, καθώς αντιμετώπισα κι ένα πρόβλημα με τον κινητήρα - διαρροή λαδιών - γεγονός που οδήγησε στην απώλεια δύναμης".

 

"Επίσης πιστεύω πως έκανα λάθος στην επιλογή μπροστινού ελαστικού, επειδή ήταν αδύνατον να φρενάρω και να φορτίσω το μπροστινό, είτε στο φρενάρισμα είτε στις στροφές, αλλά και στις εισόδους ήμουν αργός. Ο αγώνας δεν μου πήγε καλά και απλά επιβεβαιώνει πως επιβάλλεται να βελτιωθούμε αρκετά ακόμη, για να είμαστε σε θέση να παραμείνουμε με τους μπροστά".

 

Ο ομόσταυλος του Ιταλού άσου, Michele Pirro, αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο Cal Crutchlow, κατόρθωσε να καταλάβει την 17η θέση, μιας και δεν κατάφερε να συνηθίσει την GP14 του απόντα Βρετανού.

 

Ο δοκιμαστής της Ducati δήλωσε: "Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, παρ' όλο που είχα βρει το ρυθμό μου με τη μοτοσυκλέτα κατά την διάρκεια του πρωινού ζεστάματος".

 

"Κατά την διάρκεια του αγώνα έκανα μερικά λάθη και έχασα την επαφή μου με το γκρουπ, που ήταν από την 10η μέχρι την 15η θέση. Ελπίζω να βελτιωθώ για να είμαι έτοιμος για την Jerez, την επόμενη εβδομάδα".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ένας βαθμός ποινής για Fenati

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ καριέρας ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα