• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Προτεραιότητα να τερματίσουμε!
Ανησυχεί ο Fausto Gresini...
Νέα 23/04/2014 - 08:39

Ο Alvaro Bautista θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μικρό πλεονέκτημα που έχει απέναντι στους υπόλοιπους οδηγούς, καθώς ο Ισπανός (μαζί με λίγους ακόμα αναβάτες του MotoGP) είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει στην πίστα Termas de Rio Hondo, όπου θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες ο τρίτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

"Κατά τη διάρκεια του τεστ που έγινε εκεί πέρυσι, εκτίμησα αμέσως μερικά πολύ τεχνικά σημεία της πίστας. Μου αρέσει πολύ, διότι χαρακτηρίζεται από τις πολλές γρήγορες στροφές που ταιριάζουν στο στυλ μου", σχολίασε ο Ισπανός άσος. "Πρέπει όμως να σημειώσω, ότι πέρυσι εκμεταλλευτήκαμε μόνο τη μια ημέρα των δοκιμών, καθώς τη δεύτερη έβρεχε. Έτσι, δεν δουλέψαμε στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας".

 

Ο Bautista έχει ξεκινήσει με δυο πτώσεις τους δυο πρώτους αγώνες του 2014 και πρώτη του προτεραιότητα στην Αργεντινή, είναι να περάσει τη γραμμή τερματισμού. "Στην Αργεντινή, προτεραιότητά μας είναι να τερματίσουμε τον αγώνα χωρίς περιττά ρίσκα. Μετά τους δυο πρώτους αγώνες είμαστε χωρίς βαθμό κι έτσι αυτή τη φορά πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μερικούς", πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Fausto Gresini, ανησυχεί έχοντας δει τον οδηγό του όχι μόνο να πέφτει στον αγώνα του Τέξας, αλλά και να κάνει πολύ άσχημες κατατακτήριες παίρνοντας μόλις τη δωδέκατη θέση. Αντιθέτως στο Κατάρ, ο Bautista πήρε θέση στην πρώτη σειρά (2ος) της σχάρας εκκίνησης.

 

"Στο Κατάρ ήμασταν πρωταγωνιστές, αλλά στο Austin δυσκολευτήκαμε από την αρχή. Έτσι, βασική μας προτεραιότητα είναι να επιστρέψουμε σ' ένα καλό επίπεδο απόδοσης και στη συνέχεια να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς από τον Bautista", σχολίασε. Alvaro είχε ταξιδέψει πέρυσι στην πίστα εκεί. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα που θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Τραυματίστηκε ο Josh Herrin

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα πρόκληση για Marquez-Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα