• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα πρόκληση για Marquez-Pedrosa!
Ο Marc ψάχνει την τρίτη του σερί νίκη!
Νέα 23/04/2014 - 08:38

Ο Marc Marquez παραμένει αήττητος στο φετινό Πρωτάθλημα, καθώς το MotoGP επιστρέφει στην Αργεντινή μετά από 15 χρόνια! Την τελευταία φορά που διεξήχθη αγώνας στη συγκεκριμένη χώρα, ήταν το 1999 στο Buenos Aires (Autodrom oOscar A. Galvez). Φέτος, ο τρίτος γύρος του Πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στην καινούργια πίστα Termas de Rio Hondo, 1000 χλμ βορειοδυτικά της πρωτεύουσας.

 

Μια επιλεγμένη ομάδα αναβατών της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP - ανάμεσα στους οποίους και οι οδηγοί της Honda Alvaro Bautista και Stefan Brad l- συμμετείχαν σε ένα διήμερο τεστ που έγινε στη συγκριμένη πίστα τον περασμένο Ιούλιο. Ως εκ τούτου, το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας της Honda, θα έχει μια πρώτη βάση ρυθμίσεων για το ξεκίνημα της Παρασκευής.

 

"Η Αργεντινή θα είναι μια καινούργια πίστα για τους περισσότερους από εμάς. Κάποιοι πήγαν εκεί πέρυσι, αλλά δεν νομίζω ότι η κατάσταση της πίστας ήταν ιδανική κι έτσι δεν έκαναν όσους γύρους θα ήθελαν", δήλωσε ο Marc Marquez. "Ανυπομονώ να επισκεφτώ τη νέα αυτή πίστα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική όπως και στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς", πρόσθεσε.

 

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Dani Pedrosa, αλλά ήδη 14 βαθμούς πίσω από τον Marquez, έχει ήδη προετοιμαστεί για τον επερχόμενο αγώνα. "Μετά το Austin, ανυπομονώ για το γύρο της Αργεντινής. Θέλω να κάνω μερικούς γύρους εκεί, να πάρω αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα και να μάθω καλύτερα την πίστα", δήλωσε.

 

"Δεν ξέρω πολλά για τη νέα αυτή πίστα, προσπάθησα όμως να προετοιμαστώ με χάρτες και video και να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα προτού φτάσουμε εκεί. Είναι δύσκολο όμως να πεις το οτιδήποτε, χωρίς να έχεις ανέβει πρώτα στη μοτοσυκλέτα και να την οδηγήσεις. Ανυπομονώ για το Σ/Κ και για να συναντήσω τους οπαδούς, καθώς θα είναι η πρώτη μου επίσκεψη στη χώρα", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Προτεραιότητα να τερματίσουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 1ος ΑΓΩΝΑΣ

Χορηγοί