• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Του ξέφυγε το βάθρο του Iannone!
Αυτός ήταν ο πρώτος καλός μου αγώνας στο MotoGP!
Νέα 15/04/2014 - 11:55

Ο Andrea Iannone έκανε τον καλύτερό του αγώνα - μέχρι στιγμής - στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, κρατώντας μια θέση στο βάθρο για πάνω από τα 2/3 του αγώνα!

 

Ωστόσο, όπως και πολλοί άλλοι, ο Ιταλός της Pramac Ducati έπεσε θύμα του μπροστινού ελαστικού της Bridgestone. "Αυτός είναι ο πρώτος μου καλός αγώνας στο MotoGP, μετά από μια δύσκολη χρονιά με την Ducati. Δυναμώνουμε συνεχώς!", παραδέχτηκε.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση και στο πρώτο μισό του αγώνα ήμουν πολύ καλός. Πίεζα πολύ και πίστευα ότι θα ήμουν γρήγορος για όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά μετά είχα πρόβλημα με το μπροστινό. Είχε καταστραφεί. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να μην πέσω κι έτσι έκοψα ταχύτητα, γιατί ήταν πολύ, πολύ επικίνδυνα".

 

"Σκέφτομαι ότι και στο Κατάρ είχα την ευκαιρία να κάνω έναν καλό αγώνα, διότι ο ρυθμός μου ήταν πολύ καλός. Πάντως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα το μυαλό μου είναι στην Αργεντινή, με την Ducati πλέον να είναι πιο ανταγωνιστική! Θέλω να πιέζω δυνατά σε κάθε αγώνα και να παίρνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", πρόσθεσε.

 

Ο συμπατριώτης και συνονόματός του, Andrea Dovizioso, πήρε την τρίτη θέση στον αγώνα, χαρίζοντας το πρώτο βάθρο στην Ducati από τον Σεπτέμβριο του 2012! "Δεν έχω συγκρίνει δεδομένα με τον Dovi ή τον Cal φέτος", αποκάλυψε ο Iannone. "Από τα μισά του περασμένου έτους, ακολουθώ το δικό μου δρόμο".

 

Τέλος, ο Valentino Rossi μίλησε για τον φίλο του και τον ωραίο αγώνα που έκανε στο Τέξας: "Έκανε καλό αγώνα και είναι κρίμα γι' αυτόν που τέλειωσε το ελαστικό. Θα χαιρόμουν να έπαιρνε ένα καλό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Η κορυφαία Yamaha στο Τέξας!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέξας: Paddock Girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα