• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: O Talmacsi δεν τρέxει!
… ο λόγος για τον Ούγγρο αναβάτη των 250cc που παρατάει την ομάδα του Martinez…
Νέα 16/05/2009 - 17:07
O Gabor Talmacsi αποφάσισε να παρατήσει τη φετινή του ομάδα “Balaton Racing Team”, διακόπτοντας το διετές συμβόλαιο με την εταιρία του Jorge Martinez.

Η κύρια αιτία, σύμφωνα με τον Talmacsi, ήταν οι ψεύτικες υποσχέσεις του Martinez σχετικά με την διάθεση δεύτερης μοτοσυκλέτας και το επιπλέον budget για την ενίσχυση της αναγκαίας τεχνικής υποστήριξης μετά τους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Οι επίσημες δηλώσεις του αναβάτη από την Ουγγαρία ήταν οι εξής:

“Η ζωή μου είναι να τρέχω στους αγώνες. Όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, που έπρεπε να ανατιμήσουμε και να ζυγίσουμε τα πράγματα λόγω της δεδομένης κατάστασης. Από το Qatar με έχει επηρεάσει αρνητικά και είναι πολύ δύσκολο να τρέχω με 250km/h, τη στιγμή που η προσοχή και η αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται είναι μακριά, αφού το μυαλό μου απασχολούν τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω τι θα μας φέρει το μέλλον, πάντως μόνο καλύτερα μπορεί να είναι από αυτή την κατάσταση”.

Από την πλευρά του ο Jorge Martinez, ισχυρίζεται ότι η δεύτερη μοτοσυκλέτα υπήρχε και ότι τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφει ο πρώην αναβάτης της ομάδας του…

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: Τόπο στα νιάτα…

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Kyalami: Spies για ένα χιλιοστό!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα