• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovizioso προειδοποιεί!
Έχουμε ακόμα δρόμο για να γίνουμε ανταγωνιστικοί!
Νέα 09/04/2014 - 12:39

Ο Andrea Dovizioso τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον προηγούμενο αγώνα του Κατάρ, δώδεκα δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Marc Marquez. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati, που είχε τερματίσει έβδομος πέρυσι στο Τέξας, προειδοποιεί ότι οι επόμενοι γύροι θα είναι δύσκολοι για την Desmosedici.

 

"Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το γεγονός ότι στο Κατάρ, μειώσαμε τη διαφορά μας από την κορυφή στο μισό ενώ επιβεβαιώσαμε και τις βελτιώσεις που κάναμε στις δοκιμές", σχολίασε ο Dovi.

 

"Γνωρίζουμε ότι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, για να γίνουμε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι κάποιες από τις επόμενες πίστες θα είναι δύσκολες για εμάς, ξεκινώντας από αυτήν στο Austin. Είναι όμως μια τόσο ωραία πίστα και πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι εκεί φέτος", πρόσθεσε ο Ιταλός άσος.

 

Εδώ, να θυμίσουμε ότι τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Cal Crutchlow, συμμετείχαν στο ιδιωτικό διήμερο τεστ της Ducati στην Jerez. Στην ισπανική πίστα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, οι δυο τους μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι τα εργοστασιακά ηλεκτρονικά δούλευαν καλά με την GP14.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Προπονήθηκα και είμαι έτοιμος!

« Προηγούμενο άρθρο

Καλό ταξίδι Massimo...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα