• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλό ταξίδι Massimo...
Το αντίο στον Tamburini από την MV Agusta
Νέα 09/04/2014 - 11:39

Δελτίο Τύπου


Varese, 7 Απριλίου 2014 - Μετά από μακρά περίοδο αρρώστιας, ο Massimo Tamburini, ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μοτοσυκλετών στον κόσμο, πέθανε χτες σε ηλικία 70 ετών.

 

Για πάνω από 13 χρόνια, ο Tamburini ήταν επικεφαλής του σχεδιαστικού και μηχανολογικού τμήματος της MV Agusta στο CRC (Centro Ricerche Castiglioni) στο San Marino, όπου και αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας του, σχεδιάζοντας μοτοσυκλέτες της Cagiva, της Ducati και της MV Agusta μαζί με τον Claudio Castiglioni.

 

Όλες τους οι δημιουργίες θεωρούνται από τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες του κόσμου! Ανάμεσά τους, οι εραστές των δυο τροχών αναγνωρίζουν κυρίως την εκπληκτική MV Agusta F4 και τα μοντέλα της Brutale.

 

Massimo Tamburini ήταν ένας θρύλος της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας. Θέλω να κρατήσω στη μνήμη μου το πάθος, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά του. Ήταν ένας εξαίρετος σχεδιαστής, αλλά πάνω απ' όλα είχε αληθινό πάθος για τις μοτοσυκλέτες".

 

 Άφησε στην εταιρεία μας μια πολύτιμη κληρονομιά και πάντα θα κατέχει περίοπτη θέση ανάμεσα στους μεγάλους του χώρου των μοτοσυκλετών", δήλωσε ο Giovanni Castiglioni, Πρόεδρος της MV Agusta. "Το όνομά του θα μείνει στην ιστορία για τις ευφυείς του ιδέες και την τελειότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovizioso προειδοποιεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi στην Βραζιλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα