• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Multistrada D-Air από τον Μάιο!
Πρωτοφανής παθητική ασφάλεια!
Νέα 26/03/2014 - 13:24

Σε συνεργασία με την Dainese, η Ducati θα παρουσιάσει το Μάιο την έκδοση D-Air της Multistrada 1200, η οποία θα προσφέρει πρωτόγνωρη παθητική ασφάλεια στον αναβάτη! Για πρώτη φορά στον κόσμο, παρουσιάζεται σύστημα σε μοτοσυκλέτα που επικοινωνεί με τον εξοπλισμό αναβάτη και συνεπιβάτη!


Το ειδικό τζάκετ της Dainese με ενσωματωμένο αερόσακο θα επικοινωνεί με την κεντρική μονάδα ελέγχου της Multistrada με ασύρματο τρόπο (wireless). Έτσι λοιπόν, ο αερόσακος μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν το σύστημα "διαβάσει" παραμέτρους της μοτοσυκλέτας (επιβράδυνση κτλ.), οι οποίες επιτυγχάνονται σε περίπτωση ατυχήματος.

 

Όπως γράφει η ίδια η εταιρεία: "Το έξυπνο παθητικό σύστημα ασφάλειας, χρησιμοποιεί αισθητήρες ενσωματωμένους στα ηλεκτρονικά της Multistrada ώστε να καταλαβαίνει τη δυναμική κατάσταση του οχήματος και να τίθεται σε λειτουργία μόνο σε περίπτωση ατυχήματος".

Μέσω της wireless επικοινωνίας του τζάκετ με τη Multistrada, ο αερόσακος του αναβάτη και του συνεπιβάτη μπορεί να φουσκώσει σε χρόνο 45 ms!

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα θα έχουμε στα μέσα Απρι
λίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Η καλύτερη OPEN Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα