• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Η καλύτερη OPEN Honda!
Στον αγώνα της Κυριακής στο Κατάρ
Νέα 26/03/2014 - 13:13

Ο rookie της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, Scott Redding, τερμάτισε τον αγώνα της Κυριακής ως η κορυφαία OPEN Honda, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα σ' ένα πολύ ενθαρρυντικό ντεμπούτο στο Κατάρ.

 

Ο Redding κατάφερε να επικρατήσει στη μάχη του με τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή Nicky Hayden - αναβάτη της Drive M7 Aspar RCV1000R - και ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση, παίρνοντας τους πρώτους του εννέα βαθμούς στο Πρωτάθλημα.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήξερα ότι θα μπορούσα να ακολουθήσω τον Hayden για μερικούς γύρους, αλλά όχι για όλο τον αγώνα και μάλιστα να τον κερδίσω", δήλωσε πανευτυχής ο Redding. "Στους πρώτους γύρους ήθελα να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του μαλακού ελαστικού και ήμουν αρκετά επιθετικός, κάνοντας μερικές κινήσεις".

 

"Σ΄ εκείνο το σημείο ακολουθούσα τον Hayden και μετά ένοιωσα ότι με άφησε να περάσω, μόνο και μόνο για να με ξαναπεράσει λίγο αργότερα. Ήξερα όμως ότι ήμουν πιο γρήγορος από αυτόν κι έτσι στα τελευταία στάδια του αγώνα, προσπάθησα να τον περάσω στο γρήγορο κομμάτι της πίστας με μια ωραία κίνηση".

 

"Μετά απλά πίεσα όσο μπορούσα για τους επόμενους δυο γύρους. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να είμαστε η καλύτερη OPEN Honda του αγώνα", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Multistrada D-Air από τον Μάιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα