• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άδοξο ντεμπούτο για P.Espargaro
Αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων
Νέα 26/03/2014 - 10:36

Ο τραυματίας Pol Espargaro δεν ξεκίνησε με το δεξί τον πρώτο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, μιας και δεν κατάφερε να περάσει τη γραμμή τερματισμού, έχοντας αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο κιβώτιό του, στον πρώτο αγώνα του 2014 στο Κατάρ, την περασμένη Κυριακή.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 επέστρεψε στη δράση μετά από επέμβαση που έκανε στην αριστερή του κλείδα, έπειτα από πτώση που είχε στην πίστα του Κατάρ κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμών πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Στις κατατακτήριες του αγώνα πήρε τη δωδέκατη θέση, ωστόσο τέσσερεις μόλις γύρους πριν το τέλος, το πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων τον έθεσε εκτός.

 

"Δεν μπορώ να πω ότι μας βοήθησε η τύχη, αν και το αξίζαμε μετά από αυτό το Σ/Κ. Δεν ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ακόμα δεν είμαι 100% έτοιμος από την κλείδα μου. Έπεσα και την Παρασκευή και μαζί έπεσε και η ψυχολογία μου ελαφρώς", εξήγησε ο Pol Espargaro.

 

"Το καλό ήταν ότι ο τραυματισμός μου δεν επιδεινώθηκε και η ομάδα μου με βοήθησε πολύ στο να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου. Όσο για τον αγώνα, ήταν μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη, διότι θα μπορούσα να τερματίσω μέσα στους πρώτους έξι στο ντεμπούτο μου στο MotoGP. Είμαι όμως χαρούμενος με την απόδοσή μου, διότι τα αποτελέσματα όλο το Σ/Κ ήταν ανταγωνιστικά", πρόσθεσε.

 

"Πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα, ήμουν οχτώ δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο κι έφτανα τον Dovizioso που ήταν πέμπτος και τον Aleix που ήταν τέταρτος. Κάτι περισσότερο απ' ότι περίμενα για το ντεμπούτο μου! Τώρα θα ξεκουραστώ και θα προετοιμαστώ για τον επόμενο αγώνα στο Austin που θέλω να είμαι σίγουρα απόλυτα έτοιμος".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο "Alfa Romeo Fan" Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Ο Ezpeleta είχε δίκιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα