• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ο Redding είναι ποιοτικός!
Δεν μου άρεσε που έχασα, αλλά τον παραδέχομαι
Νέα 25/03/2014 - 17:59

Όντας η γρηγορότερη OPEN μοτοσυκλέτα, τόσο κατά τη διάρκεια των χειμερινών τεστ, όσο και για το μεγαλύτερο διάστημα του γύρου στο Κατάρ, ο Nicky Hayden ήταν απογοητευμένος που έχασε τη μάχη από τον Scott Redding και μάλιστα για μόλις 35 χιλιοστά!

 

Ο Hayden είχε επιλέξει το μαλακό πίσω ελαστικό για τη μοτοσυκλέτα του και έχοντας πιέσει πολύ στην αρχή του αγώνα, η φυσιολογική φθορά στη συνέχεια δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 και ο Scott Redding έδωσαν ωραίες μάχες στους τελευταίους γύρους, με τον τελευταίο να επικρατεί ελάχιστα του Αμερικανού στη γραμμή τερματισμού.

 

"Φυσικά και δεν μου άρεσε αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Scott έχει πολλές αρετές και πηγαίνει συνεχώς πιο γρήγορα. Δεν μου αρέσει που έχασα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει πολύ ποιότητα", σχολίασε ο Hayden. "Στα πρώτα μισά τα πήγα καλά και είχα καλό ρυθμό, αλλά πίεσα πολύ για να βρεθώ στη ρόδα του Espargaro και δεν σκέφτηκα το ελαστικό και πραγματικά το διέλυσα".

 

"Έτσι, στο δεύτερο μισό ο ρυθμός μου δεν ήταν καλός. Επίσης και η μάχη με τον Scott δεν βοήθησε και στο τέλος η διαφορά από τον Marquez ήταν στα 32 δευτερόλεπτα". Η όγδοη θέση είναι ένα θετικό ξεκίνημα για τον Hayden, ο οποίος όμως ήταν ειλικρινής και παραδέχτηκε ότι τον ευνόησε και η τύχη. "Θεωρητικά είναι καλή θέση, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν κι έτσι θα πρέπει να πάμε ακόμα πιο γρήγορα, αν θέλουμε να πάρουμε εκ νέου θέση στη δεκάδα".

 

Ο επόμενος αγώνας γίνεται στο Τέξας. "Ειλικρινά πέρυσι έκανα ίσως το χειρότερό μου αγώνα εκεί. Δυσκολεύτηκα πολύ κι ελπίζω φέτος να είναι διαφορετικά τα πράγματα".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Περίεργη πτώση!

« Προηγούμενο άρθρο

IMR: Παρουσίαση στην Σπάρτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα