• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσεχτικό αγώνα ο A.Espargaro
Δεν ήθελα να κάνω το λάθος και δεν πίεσα στην αρχή
Νέα 25/03/2014 - 20:05

Ο Aleix Espargaro κατάφερε να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τις καταστροφικές κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, κερδίζοντας την τέταρτη θέση στον αγώνα που είναι και η καλύτερή του - μέχρι στιγμής - στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ξεπερνώντας γρήγορα τις δυο πτώσεις από τις κατατακτήριες δοκιμές, ο Espargaro ήταν καλός στο ζέσταμα με το μεσαίο ελαστικό και ξεκινώντας προσεχτικά τον αγώνα, κράτησε την ένατη θέση από την οποία και ξεκίνησε στο grid.

 

Στη συνέχεια έδωσε μάχη με τον Dovizioso και αφού εκμεταλλεύτηκε τις πτώσεις των μπροστά, κατάφερε να επικρατήσει της Desmosedici του Ιταλού και να τον αφήσει πίσω του για πάνω από μισό δευτερόλεπτο. "Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτό, τόσο για εμένα όσο και για τους μηχανικούς μου", σχολίασε.

 

"Τα δυο λάθη στις κατατακτήριες έκαναν τον αγώνα πιο δύσκολο. Ξεκίνησα από την τρίτη σειρά και δυσκολεύτηκα πολύ με το γεμάτο ντεπόζιτο να περάσω τις δυο Ducati που είχαν μεγάλο πλεονέκτημα σε τελική ταχύτητα στην ευθεία της πίστας", πρόσθεσε ο Espargaro, η καλύτερη θέση του οποίου, μέχρι χτες, ήταν η όγδοη.

 

"Δεν ήθελα να κάνω το λάθος κι έτσι δεν πίεσα όσο θα ήθελα από την αρχή. Ήμουν υπομονετικός και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να κάνω προσπέραση. Κρίμα, γιατί είχα το ρυθμό να παλέψω με τους μπροστά, ωστόσο πρέπει να είμαι χαρούμενος γιατί είμαι τέταρτος στη βαθμολογία"

 

"Ευχαριστώ την ομάδα μου και τον Edwards, που μου έδωσε μερικά εξαρτήματα από τη δεύτερή του μοτοσυκλέτα για να επισκευάσω τη δική μου που είχε καταστραφεί ολοσχερώς μετά τις πτώσεις", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Νότη

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Περίεργη πτώση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα