• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πέμπτος με παυσίπονα ο Marquez
Pedrosa: Πολλά να κάνουμε σε λίγο χρόνο!
Νέα 21/03/2014 - 00:03

Μετά τους έντονους πόνους της πρώτης ημέρας του εναρκτήριου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στο Κατάρ, ο Marc Marquez πήρε σήμερα παυσίπονα - χωρίς να κάνει ένεση όμως - και ολοκληρώνοντας 32 γύρους (στο σύνολο) πήρε την πέμπτη θέση.

 

"Τα πήγαμε καλά σήμερα. Αν και δεν είμαι τόσο ψηλά στην κατάταξη όσο θα ήθελα, είμαι χαρούμενος γιατί το πόδι μου ήταν καλύτερα σε σχέση με χτες", εξήγησε ο 21χρονος άσος. "Είχα περισσότερη δύναμη και λιγότερο πόνο", πρόσθεσε.

 

Παράλληλα, ο Marquez δούλεψε πάνω στη μοτοσυκλέτα του για να ξεπεράσει τη χαμηλή πρόσφυση της πίστας. "Βελτιώσαμε το set-up, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης τόσο με τη μοτοσυκλέτα, όσο και με εμένα. Αύριο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχοντας κατά νου τον αγώνα. Θα είναι δύσκολες οι κατατακτήριες, επειδή οι OPEN έχουν το έξτρα μαλακό ελαστικό, ωστόσο το σημαντικό είναι ο αγώνας", σχολίασε.

 

Ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa έκανε 34 συνολικά γύρους σήμερα και πέτυχε τον 8ο καλύτερο χρόνο - 1:55.562 - χωρίς να καταφέρει να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο. Ο Ισπανός δούλεψε σε πάρα πολλά μέτωπα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

"Δουλεύω για να βελτιώσω τα πάντα από λίγο: το χρόνο μου στον ένα γύρο, το συνολικό μου ρυθμό, την αίσθησή μου με τα ελαστικά αλλά και την αίσθησή μου με τη διαφορετική κατάσταση (γεμάτο, άδειο, μισοάδειο) του ντεπόζιτού μου. Κοιτάμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας", τόνισε ο βετεράνος οδηγός του HRC, ο οποίος πρόσθεσε όμως ότι δεν έχει καταφέρει να σημειώσει την πρόοδο που θα επιθυμούσε.

 

"Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην χειροτερεύσουμε σε κανέναν τομέα", πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι "... έχουμε ελπίδες να κάνουμε τον καλύτερο χρόνο αύριο. Υπάρχουν αναβάτες που κάνουν πολύ καλούς χρόνους - μέχρι στιγμής - εδώ και είμαι βέβαιος ότι οι κατατακτήριες θα είναι πολύ δύσκολες".

 

Επόμενο άρθρο »

UPDATE Rossi: Φαβορί ο Aleix Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ MotoGP ΕΔ3: Το βιολί του ο Aleix!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα