• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ό,τι ακριβώς περιμέναμε
Dovi: Ήταν παράξενα σήμερα...
Νέα 21/03/2014 - 14:15

Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της αγωνιστικής σεζόν 2014 - για τη μεγάλη κατηγορία - ολοκληρώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα σήμερα, με τους αναβάτες της Ducati να παίρνουν την 13η και 14η θέση στη γενική κατάταξη.

 

Στα πρώτα επίσημα 45 λεπτά της νέας χρονιάς, με μια μικρή διακοπή για να καθαριστεί η πίστα μετά από πτώση του Yonny Hernandez, ο Cal Crutchlow (13ος) και ο Andrea Dovizioso (14ος) έκαναν 16 και 17 γύρους αντίστοιχα.

 

"Σήμερα, τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως περίπου τα περιμέναμε", σχολίασε ο Crutchlow. "Ήταν δύσκολα, εξαιτίας της κατάστασης της πίστας. Προφανώς κι έκανε διαφορά, το γεγονός ότι κάποιοι είχαν δοκιμάσει εδώ πριν λίγες ημέρες. Βρήκαμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάναμε".

 

"Δουλέψαμε μεθοδικά και κάνουμε μικρά βήματα προόδου με τη μοτοσυκλέτα. Μ' αρέσει που είμαι στο Κατάρ, μ' αρέσει η συγκεκριμένη πίστα και είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα βελτιώνονται όσο περνάει το Σ/Κ", υπογράμμισε ο Βρετανός άσος.

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Dovizioso μίλησε για "παράξενη" διαδικασία και στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι πολλοί από τους αναβάτες είχαν βρεθεί στην πίστα του Κατάρ και αυτό τους έδωσε ένα σαφέστατο πλεονέκτημα. "Στην πραγματικότητα, όλοι όσοι ήταν στις δοκιμές είναι και στις πρώτες θέσεις εδώ!" τόνισε.

 

"Αλλά και η πίστα Losail είναι παράξενη και πολύ δύσκολα τα βγάζεις πέρα στην αρχή. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να είχα ξεκινήσει καλύτερα. Όμως έχουμε χρόνο αύριο για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο ρυθμό για τον αγώνα της Κυριακής", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πολύ βρώμικη η πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

UPDATE Rossi: Φαβορί ο Aleix Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα