• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: "Λαβύρινθος" η κατάσταση!
Θα μπορούν οι Εργοστασιακές συμμετοχές ν' αλλάζουν σε OPEN;
Νέα 17/03/2014 - 12:06

Εν αναμονή της σημερινής απόφασης που θα ξεκαθαρίσει (ή θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο;) τα πράγματα αναφορικά με την Factory 2, πρέπει να προσθέσουμε στο όλο μείγμα και τις νέες φήμες από Ιταλία (gpone.com) που μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

Στη σημερινή - κατά πάσα πιθανότητα - συνάντηση της Επιτροπής Αγώνων, θα συζητηθεί η πιθανότητα όσες ομάδες θα συμμετέχουν ως Εργοστασιακές στο Πρωτάθλημα, να μπορούν να αλλάζουν σε OPEN ή Factory 2 κατά βούληση, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν!

 

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής:

 

- Οι Εργοστασιακές συμμετοχές θα χρησιμοποιούν πέντε κινητήρες οι οποίοι θα σφραγιστούν στον πρώτο γύρο του Κατάρ. Στο ντεπόζιτο θα έχουν 20 λίτρα καύσιμο.

 

- Οι OPEN συμμετοχές θα χρησιμοποιούν 12 κινητήρες που δεν θα σφραγίζονται κι έτσι θα μπορούν να συνεχίσουν την εξέλιξη. Στο ντεπόζιτο θα έχουν 24 λίτρα καύσιμο.

 

- Οι Factory 2 συμμετοχές, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα έχουν 9 (ασφράγιστους) κινητήρες και 22,5 λίτρα στο ντεπόζιτο.

 

Αναπόφευκτα, τα ερωτήματα είναι πολλά και αναζητούν απαντήσεις, ενώ ο χρόνος για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2014 είναι λίγος! Τι θα γίνει αν μια ομάδα χρησιμοποιήσει και τους πέντε κινητήρες της; Θα μπορεί απλά να αλλάζει κατηγορία ώστε να αποφύγει την ποινή; Το ίδιο και με τα καύσιμα! Ορισμένες πίστες απαιτούν πολύ περισσότερο καύσιμο. Θα μπορεί απροβλημάτιστα όποιος θέλει να αλλάζει κατηγορία, να χρησιμοποιεί το παραπάνω καύσιμο και μετά να επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση;

 

Επόμενο άρθρο »

O Borsoi μιλά για τον Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Hanika: Κάναμε φανταστική δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα