• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος ο Redding
Bautista: Βελτίωση πάση θυσία!
Νέα 10/03/2014 - 11:18

Ο Scott Redding, όλο αυτό το διάστημα των δοκιμών προσπαθούσε να προσαρμοστεί πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, στα νέα φρένα, στα νέα ελαστικά κτλ. Χτες, τελευταία ημέρα των δοκιμών πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο ταλαντούχος αναβάτης έκανε την πρώτη του προσομοίωση αγώνα. Ο Redding έκανε 20 συνεχόμενους γύρους έχοντας καλό ρυθμό στην αρχή, ωστόσο στο τέλος οι χρόνοι του ανέβηκαν αισθητά.

 

"Είμαι χαρούμενος που έκανα την πρώτη μου προσομοίωση αγώνα στο MotoGP και είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου", εξήγησε ο rookie στην κατηγορία. "Κατάφερα να διατηρήσω σταθερό ρυθμό και οι χρόνοι μου - σε σύγκριση με τον Nicky Hayden που παραμένει το σημείο αναφοράς για εμάς - δεν ήταν καθόλου άσχημοι. Επομένως είμαστε αισιόδοξοι πριν τον πρώτο αγώνα, αν και παρατηρήσαμε την πτώση στην απόδοση των ελαστικών στο δεύτερο μισό της προσομοίωσης. Σ' αυτόν τον τομέα πρέπει να δουλέψουμε", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο αναβάτης του Gresini με το εντυπωσιακό στυλ, το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε στις παραπάνω φωτογραφίες!

 

Ο Alvaro Bautista ήταν πέμπτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα του τριήμερου τεστ στο Κατάρ, το οποίο ολοκληρώθηκε χτες αργά το βράδυ. Ο Ισπανός ήταν ένας από τους τρεις μόλις αναβάτες που δεν κατάφεραν να ρίξουν το χρόνο τους την τελευταία ημέρα. Παρά την πτώση που είχε, όταν έχασε το μπροστινό στην τέταρτη στροφή, ο Bautista επανήλθε κι έκανε κανονική προσομοίωση αγώνα (22 γύρους), χωρίς όμως να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

 

"Στην προσομοίωση αγώνα που κάναμε, συλλέξαμε πολύτιμη πληροφόρηση για να δουλέψουμε στο πρώτο GP του Πρωταθλήματος. Ωστόσο αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα, όπως και τις δυο ημέρες δοκιμών εδώ στο Κατάρ", σχολίασε ο Ισπανός άσος του Gresini. "Δυσκολευόμαστε ακόμα με την πρόσφυση του πίσω μέρους, ενώ από τα μισά περίπου της προσομοίωσης, η απόδοση των ελαστικών άρχισε να πέφτει".

 

"Ο ρυθμός μας είναι καλύτερος, αν τον συγκρίνουμε με το περσινό Grand Prix και αυτό συγκαταλέγεται στα θετικά, αλλά στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον πρώτο αγώνα πρέπει πάση θυσία να βελτιωθούμε! Πριν την προσομοίωση έπεσα, χάνοντας το μπροστινό, αλλά ευτυχώς δεν είχα τίποτα το σοβαρό και στη συνέχεια μπόρεσα να ολοκληρώσω την προσομοίωση", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Είμαστε σαφώς σε καλό δρόμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ Τεστ ΙΙΙ: Πρωταγωνιστές οι αφοί Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα