• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Αισιόδοξος για το μέλλον!
Οι προσδοκίες μας δεν είναι παράλογα υψηλές φέτος
Νέα 07/03/2014 - 10:41

Ο Andrea Dovizioso θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει θεαματική βελτίωση στα αποτελέσματα της Ducati στις αρχές του 2014, παρά τα θετικά σημάδια από τα τεστ σε Μαλαισία και Αυστραλία. Ο Ιταλός άσος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν στο Κατάρ, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις στον εναρκτήριο γύρο.

 

Μπορεί η Desmosedici να έδειξε πολύ βελτιωμένη στο μπροστινό μέρος, στο φρενάρισμα και στις εισόδους των στροφών, παρ' όλα αυτά ο Dovi δεν παραβλέπει τα προβλήματα (υποστροφή, στρίψιμο) και γνωρίζει ότι θέλει ακόμα δουλειά για να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις τις Honda και τις Yamaha.

 

"Είμαι σε θέση να φρενάρω πιο δυνατά και να μπαίνω στις στροφές με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ωστόσο, μέχρι να βελτιώσουμε το στρίψιμο, θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε στην κορυφή", ξεκίνησε να λέει ο Dovizioso. "Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα τους και είναι πολύ δυνατοί. Για να τους ανταγωνιστείς θέλεις μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και αυτό είναι δύσκολο. Ωστόσο πάμε στο Κατάρ πιο ανταγωνιστικοί και μπορούμε να κάνουμε καλύτερη αρχή φέτος, μιας και η διαφορά μας είναι μικρότερη από πέρυσι".

 

"Πέρυσι το κενό που μας χώριζε από τους πρώτους ήταν μεγάλο και οι προσδοκίες μου δεν είναι παράλογα υψηλές αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω καλά τη μοτοσυκλέτα και ξέρω ότι έχει βελτιωθεί, αλλά δεν άλλαξαν τα πάντα. Είμαι χαρούμενος με την πρόοδο, αλλά πρέπει να κάνουμε κι άλλα βήματα. Στόχος μας φέτος, όπως και πέρυσι που δεν το καταφέραμε, είναι να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Το πετύχαμε σε μικρό βαθμό, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο! Πέρυσι χάναμε 1,5δ και με τέτοια διαφορά δεν μπορείς να κάνεις κάτι".

 

"Όταν αρχίζεις να μειώνεις τη διαφορά, τότε αρχίζεις να σκέφτεσαι τις θέσεις και τη στρατηγική. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για θέσεις και δεν έχει και νόημα, διότι μόλις πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με τον Gigi. Θέλουμε ακόμα χρόνο. Καταφέραμε και βελτιωθήκαμε, επειδή δουλεύουμε μαζί με λογικό τρόπο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, όχι τόσο για το τώρα".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Προστίθεται το Κατάρ;

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Νέα κατηγορία "Factory 2"!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα