• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ χαρούμενος ο Dall'Igna
Με την πρόοδο της Ducati
Νέα 06/03/2014 - 09:49

Ο Gigi Dall'Igna εξέφρασε την ικανοποίησή του μετά το τέλος του πρώτου τεστ (στην Αυστραλία από 3 έως 5 Μαρτίου), στο οποίο η Ducati πήρε μέρος ως OPEN συμμετοχή. Οι δοκιμές στο Phillip Island ολοκληρώθηκαν χτες και παρά το γεγονός ότι ο βασικός σκοπός ήταν να ελεγχθούν τα ελαστικά της Bridgestone, ο Dall'Igna ήταν χαρούμενος με τη γενική παρουσία της ομάδας.

 

"Οπωσδήποτε υπήρχαν επιλογές που ήταν αρκετά καλές για τον αγώνα", ξεκίνησε να λέει ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, αναφορικά με τα διαθέσιμα ελαστικά στο Phillip Island. "Οι χρόνοι ήταν καλοί, εν συγκρίσει με το περσινό ελαστικό. Παράλληλα, οι προσομοιώσεις που κάναμε είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και τα ελαστικά δεν μας προβλημάτισαν. Νομίζω ότι η Bridgestone έχει κάνει πολύ καλή δουλειά".

 

"Ρίξαμε το βάρος περισσότερο στα ελαστικά. Σίγουρα όμως, έπρεπε κι εδώ να επιβεβαιώσουμε τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην Sepang. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι η Sepang και το Phillip Island είναι δυο πολύ διαφορετικές πίστες και η μοτοσυκλέτα μας έδειξε καλή και στις δυο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει βέβαια να βελτιώσουμε αρκετά τη μοτοσυκλέτα για να φτάσουμε τους ανταγωνιστές μας, αλλά όπως και να 'χει είμαστε σε καλό δρόμο".

 

Το έντονο πρόγραμμα δοκιμών λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συνεχίζεται αύριο, όταν η Ducati θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τη δουλειά της στην OPEN Desmosedici των Andrea Iannone και Yonny Hernandez. Ο πρώτος θα έχει φυσικά μεγαλύτερο μερίδιο στην εξέλιξη, μιας και θα είναι αυτός που θα οδηγεί την GP14 με το μαλακό ελαστικό, λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Νεότερα για την κατάσταση του Marinelarena

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Laverty στη σέλα της Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα