• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Laverty στη σέλα της Suzuki
Έχει βγει πρόγραμμα δοκιμών για το 2014
Νέα 05/03/2014 - 17:34

Ο νικητής του πρώτου αγώνα στο Phillip Island - για το Πρωτάθλημα των SBK - Eugene Laverty, πρόκειται να δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα MotoGP της Suzuki.

 

Ο αρχιμηχανικός του, Phill Marron, ρωτήθηκε (crash.net) για τις πιθανότητες να δούμε τον Laverty στο MotoGP με την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki. Eugene θα δοκιμάσει σίγουρα τη μοτοσυκλέτα", απάντησε. "Είναι προγραμματισμένα μερικά τεστ και ανυπομονεί να ξεκινήσει. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το 2015".

 

"Ελπίζει ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά οπωσδήποτε δεν δέχτηκε τη θέση στην Crescent Suzuki με αυτήν την ελπίδα... για την ώρα έχουμε συμβόλαιο με την Suzuki για ένα χρόνο. Μιλάμε όλοι αγγλικά και το περιβάλλον είναι φιλικό κι επαγγελματικό με καλούς μηχανικούς και τον Paul (σ.σ. Denning, το αφεντικό της Crescent) να φροντίζει για όλα".

 

Η Suzuki επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το 2015 με νέα μοτοσυκλέτα και καινούργιο πλάνο. Τη φετινή χρονιά έχει προγραμματίσει πολλές δοκιμές με τον Randy de Puniet ως αναβάτη εξέλιξης.

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "5.5 χρόνια μαζί"

« Προηγούμενο άρθρο

Πονόλαιμος στοίχισε στον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα