• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Movistar: Ο νέος βασικός χορηγός της Yamaha!
Πενταετής συμφωνία ανάμεσα στις δυο εταιρείες
Νέα 05/03/2014 - 21:31

Είναι επίσημο: ο γίγαντας στις τηλεπικοινωνίες Telefonica/Movistar, επιστρέφει στο MotoGP ως βασικός χορηγός της Yamaha! Η συνεργασία αυτή ξεκινά από φέτος και θα ολοκληρωθεί το 2018, μας μάλλον απρόσμενα μεγάλη χρονική διάρκεια, με την εργοστασιακή Yamaha να μετονομάζεται σε "Movistar Yamaha MotoGP".

 

Τα χρώματα της ομάδας θα αποκαλυφθούν στις 19 Μαρτίου, μια ημέρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος. "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη συμφωνία", δήλωσε ο Valentino Rossi. "Παράλληλα, είμαι ικανοποιημένος που η Yamaha βρήκε νέο βασικό χορηγό. Θα είναι μια σημαντική σεζόν για εμένα και την Yamaha".

 

"Το κίνητρό μας είναι πάντα ψηλό, αλλά αυτά τα νέα μας έδωσαν παραπάνω ενθουσιασμό και αυτό είναι πολύ θετικό. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πολύ σκληρά με την ομάδα στα τεστ, γιατί θέλουμε να κάνουμε μια φανταστική σεζόν. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε στους πρωταγωνιστές κάθε αγώνα", πρόσθεσε ο Ιταλός θρύλος.

 

Ο Jorge Lorenzo υπογράμμισε: "Είμαι τόσο χαρούμενος με αυτά τα νέα και την έλευση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού χορηγού, όπως η Movistar. Πρόκειται για έναν τεράστιο συνέταιρο, με μεγάλο παρελθόν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικά στους δυο τροχούς. Είναι πολύ ωραίο που επέστρεψαν και μάλιστα με τόσο μεγαλεπήβολο χρονικά πλάνο. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μαζί για το Πρωτάθλημα, η κοινή μας περιπέτεια θα είναι εξαιρετική και στο μέλλον θα έρθουν πολλές επιτυχίες".

 

Να σημειώσουμε ότι η Yamaha δεν είχε βασικό χορηγό από το τέλος του 2010 κι εξής, όταν ο Valentino Rossi έφευγε για την Ducati και η FIAT αποχωρούσε ως χορηγός της ομάδας. Πάντως, η έλλειψη χορηγού ερχόταν σε μεγάλη αντίθεση με την παρουσία της ομάδας στις πίστες! Το 2010 πήρε τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία ο Lorenzo, κάτι που επανέλαβε το 2012, ενώ τόσο το 2011 όσο και πέρυσι, ο Ισπανός άσος της Yamaha ήταν δεύτερος στο Πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ Τεστ I: Πρώτη η OPEN του Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "5.5 χρόνια μαζί"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα