• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Βρήκαμε κάτι καλό!
Lorenzo: Ξεκίνησα καλά, αλλά...
Νέα 04/03/2014 - 17:36

Ο Valentino Rossi είναι βέβαιος ότι η Bridgestone θα μπορεί να αποφασίσει από τώρα για το ελαστικό του φετινού αγώνα στο Phillip Island, αν και απομένει μια ακόμη ημέρα για το τέλος των δοκιμών στην Αυστραλία.

 

Σήμερα ο Vale έριξε το βάρος σχεδόν αποκλειστικά στη σύγκριση διαφόρων ελαστικών, σημειώνοντας στην πορεία τον τέταρτο καλύτερο χρόνο της ημέρας. "Δουλέψαμε πολύ σήμερα", παραδέχτηκε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Έκανα δυο μισές προσομοιώσεις, με δυο διαφορετικά ελαστικά. Η σημερινή ημέρα για εμένα, ήταν ημέρα δοκιμών σε διαφορετικά ελαστικά".

 

"Είχα πρόβλημα με το πρώτο, αλλά ήμουν πιο γρήγορος με το δεύτερο και η αίσθηση που αποκόμισα από το ελαστικό - μετά από 14 γύρους - δεν ήταν τόσο άσχημη. Πιστεύω ότι βρήκαμε κάτι καλό. Θεωρώ ότι η Bridgestone μπορεί να συλλέξει τις πληροφορίες όλων των αναβατών και να αποφασίσει για το καλύτερο δυνατό ελαστικό για τον Οκτώβριο", πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά του, ο Jorge Lorenzo συνέχισε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα να είναι πρώτος στο Phillip Island, ικανοποιημένος με τη σταθερότητά του σε συνθήκες προσομοίωσης αγώνα. "Σήμερα δοκιμάσαμε ένα νέο ελαστικό, αυτό που είχε χτες ο Valentino", αποκάλυψε ο Ισπανός της Yamaha. "Τα δυο κάηκαν για εμάς, διότι τα απέρριψε χτες ο Valentino. Για το μεγαλύτερο διάστημα είχαμε το περσινό και στο τέλος, στην τελευταία έξοδο, φορέσαμε το καινούργιο".

 

"Έκανα προσομοίωση 14 γύρων, αλλά αποφάσισα να σταματήσω. Ξεκίνησα καλά, με γύρους στο 29,6 και 29,5 αλλά ξαφνικά υπήρξε μεγάλη πτώση στην απόδοση των ελαστικών και αποφάσισα να σταματήσω. Δεν ήταν το σωστό ελαστικό. Ελπίζω αύριο να μην βρέξει, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να δούμε ποιό ελαστικό είναι το καλύτερο για τον αγώνα εδώ", ολοκλήρωσε ο αναβάτης από την Μαγιόρκα.

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Χωρίς Τίτλο"

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda απαντά στην κίνηση της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα