• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Μπορούμε τις μπροστά θέσεις!
Δεν είμαστε τόσο μακριά σε ρυθμό από τους άλλους
Νέα 02/03/2014 - 22:46

Ο αναβάτης της LCR Honda, Stefan Bradl, πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να "... ανταγωνιστεί για μια θέση μπροστά", όπως είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του δεύτερου τεστ στην Μαλαισία. Ο Bradl ήταν πέμπτος ταχύτερος στην Sepang, 0,165 του δευτερολέπτου πίσω από τους πρώτους, με χρόνο στα 2:00.164.

 

Ο Γερμανός έκανε τον καλύτερο χρόνο του νωρίς το πρωί με μαλακό ελαστικό, ενώ στη συνέχεια έκανε προσομοίωση αγώνα. "Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες. Ήταν δύσκολο να δουλεύεις σ' αυτές τις τόσο ζεστές συνθήκες και τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να προσαρμόσουν τη μοτοσυκλέτα", είπε ο Bradl.

 

"Αρκετά νωρίς βγήκαμε με το μαλακό ελαστικό και στη συνέχεια, δουλεύαμε συνεχώς σε προσομοίωση αγώνα. Ο ρυθμός μου την τελευταία ημέρα δεν ήταν τόσο καλός όσο την προηγούμενη, διότι δεν ένοιωθα άνετα με το σκληρό μπροστινό. Σε γενικές γραμμές όμως, το τεστ ήταν θετικό για εμάς", πρόσθεσε και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Δεν είμαστε τόσο μακριά σε ρυθμό κι έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε στις μπροστά θέσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτ. της Ημέρας: "Ο Τίγρης βρυχάται"

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi 3ος ταχύτερος στην Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα