• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 III: Οι χρόνοι στις 16:00
Πολλή ζέστη, καμμία αλλαγή στους χρόνους
Νέα 28/02/2014 - 12:27

Σε μερικές ώρες ολοκληρώνεται και το δεύτερο τεστ των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, με τους αναβάτες να περιμένουν υπομονετικά να πέσει κάπως η θερμοκρασία που βρίσκεται πραγματικά σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε συνδυασμό με την υγρασία, κάνουν το έργο των αναβατών πολύ δύσκολο.

 

Χαρακτηριστικό ήταν το tweet του Colin Edwards - ο οποίος χτες γιόρτασε τα 40α του γενέθλια - ότι "... νιώθεις σαν να έχει 9 εκατομμύρια βαθμούς!!". Με τέτοιες συνθήκες, όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχαμε καμμία αλλαγή στον πίνακα με τους χρόνους. Πάντα στην πρώτη θέση είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που βρίσκεται κάτω από τα δυο λεπτά! Στη φωτογραφία βλέπουμε το κράνος που πρωτοφόρεσε στην Sepang1 ο Ιταλός άσος! Η ιδιαιτερότητα αυτού του κράνους, είναι ότι είναι ακριβώς το ίδιο και στις δυο πλευρές του!!

 

Δεύτερος ο πολύ καλός Andrea Dovizioso, ο οποίος δίνει πολλές ελπίδες στους οπαδούς των κόκκινων. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα για την Ducati και πρέπει μέχρι το βράδυ να έχει αποφασίσει τι θα κάνει φέτος στο Πρωτάθλημα. Το πλέον πιθανό είναι να δηλώσει έναν τουλάχιστον αναβάτη της (Dovi) ως OPEN συμμετοχή.

 

Ο Aleix Espargaro είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα των αναβατών με τους καλύτερους χρόνους, ένα φανταστικό επίτευγμα για τον ίδιο και την OPEN μοτοσυκλέτα του. Ο Ισπανός της NGM Forward έχει χρόνο στα 2:00.101 και είναι μπροστά για 63 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την καλύτερη Honda του grid. Όχι, αυτή δεν είναι του Dani Pedrosa ο οποίος ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας. Ο Ισπανός του HRC είναι πέμπτος, πίσω από τον πολύ καλό Stefan Bradl!

 

Να θυμίσουμε ότι οι αναβάτες δοκιμάζουν αυτή την εβδομάδα και το καινούργιο σύστημα προειδοποίησης, που καταργεί τις σημαίες στις πίστες. Στον πίνακα οργάνων των μοτοσυκλετών τους, οι οδηγοί θα βλέπουν ειδικές ενδείξεις που θα τους ειδοποιούν για διάφορες κατάστασεις κατά τη διάρκεια των Σ/Κ.

 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι OPEN συμμετοχές έχουν - όπως έγινε σήμερα γνωστό - ένα νέο και πιο εξελιγμένο software στη διάθεσή τους. Ωστόσο είναι τόσο εξελιγμένο, που επειδή δεν μπορούν ακόμα να το κατανοήσουν πλήρως, αναγκάζονται και τρέχουν το παλιό με το καινούργιο να είναι σε background mode ώστε να παίρνουν κι από αυτό δεδομένα. Περισσότερα σε νέο άρθρο! Είναι τυχαίο ότι η αναβάθμιση αυτή έρχεται μόλις λίγα 24ωρα πριν την (πιθανή) ανακοίνωση της Ducati ότι θα πάει στην OPEN;

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 III: Οι τελικοί χρόνοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 III: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα