• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 III: Οι χρόνοι στις 14:00
Rossi 1ος, προσομοίωση αγώνα ο Pedrosa
Νέα 28/02/2014 - 08:15

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά στην πίστα της Sepang και οι αναβάτες του MotoGP απολαμβάνουν το μεσημεριανό διάλειμμα, με τους χρόνους να έχουν παραμείνει σχεδόν οι ίδιοι όπως και νωρίτερα.

 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί ευνόησαν τους οδηγούς του πιο θεαματικού Πρωταθλήματος στους 2 τροχούς, με τον Valentino Rossi να είναι ο μόνος που έχει σπάσει - προς το παρόν - το φράγμα των 2 λεπτών στην Sepang2 και να είναι πρώτος στη σχετική λίστα με τους χρόνους.

 

Οι αλλαγές όπως είπαμε είναι μηδαμινές, με μοναδική εξαίρεση τον Andrea Iannone, ο οποίος με έναν γρήγορο γύρο λίγο πριν το διάλειμμα, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 11η θέση, μπροστά από τους Randy de Puniet και Yonny Hernandez.

 

Η άλλη σημαντική είδηση, είναι η προσομοίωση αγώνα που επιχείρησε ο Dani Pedrosa. Ο Ισπανός του HRC ολοκλήρωσε 19 συνεχόμενους γύρους με καλύτερο χρόνο στον 15ο με 2:00.985. Ο Pedrosa είχε οχτώ γύρους στο χαμηλό 2:01 και άλλους οχτώ στο μεσαίο 2:01 με μέσο όρο στα 2:01.375. Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος απόντας από την Sepang2 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez είχε μια εκπληκτική προσομοίωση αγώνα στις αρχές του μήνα, με 19 γύρους και μέσο όρο στα 2:00.5!!

 

Δείτε τους χρόνους στις 14:00 ώρα Μαλαισίας, στη δεύτερη φωτογραφία μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang2 III: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Οι rookies είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα