• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόοδος για Crutchlow και Ducati
"Μπορώ να πιέσω τη μοτοσυκλέτα λίγο περισσότερο"
Νέα 07/02/2014 - 11:10

Ο χρόνος του Cal Crutchlow στα 2:01.057 του έδωσε την 12η θέση την Πέμπτη, αρκετά πιο πίσω από τον Dovizioso, ο οποίος με 2:00.370 ήταν έβδομος. "Γνωρίζω ότι η θέση μου δεν φαίνεται καλή, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι μακριά από τον Dovi, αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν πιο σταθερός και γρήγορος από χτες".

 

"Έκανα το χρόνο μου σε λάθος ώρα της ημέρας, όταν η θερμοκρασία ήταν 15 βαθμούς πιο πάνω. Αν το επιχειρούσα το πρωί, θα ήμουν εκεί ή περίπου εκεί που είναι ο Andrea. Δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα ο χρόνος στον ένα γύρο, γιατί εκεί είμαι καλός συνήθως. Βρήκαμε μερικά ακόμα πράγματα στη μοτοσυκλέτα και μπορούμε να πάρουμε μερικά ρίσκα, εννοώ να πιέσουμε λίγο περισσότερο τη μοτοσυκλέτα", πρόσθεσε.

 

"Δεν έχω οδηγήσει πάρα πολύ την GP13, αλλά φαίνεται ότι έχει πολύ λιγότερη πίεση στα φρένα και γωνία κλίσης, απ' ότι έχεις με την GP14. Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλοί παράγοντες που θέλουμε να βελτιώσουμε, όπως η πρόσφυση, η σούζα, οι ταλαντώσεις... πάντως, σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος. Οι χρόνοι μου εδώ, δεν διαφέρουν πολύ από τους περσινούς με διαφορετική μοτοσυκλέτα".

 

Στη συνέχεια, ο Βρετανός φάνηκε να μην πιστεύει ότι οι εκπληκτικοί χρόνοι του Aleix Espargaro θα επηρεάσουν θετικά την Ducati, ώστε να αλλάξει σε OPEN. "Η μοτοσυκλέτα που έχει εδώ, είναι η περσινή δική μου με περισσότερο καύσιμο και πιο μαλακό ελαστικό. Τα εύσημα πάνε στον Aleix, οδήγησε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μας για το αν θα αλλάξουμε σε OPEN ή όχι", δήλωσε.

 

"Δεν κέρδισε κάποιο δευτερόλεπτο επειδή είναι στην OPEN κατηγορία. Αν τον βάλεις στην μοτοσυκλέτα του Pol (Tech 3) θα είναι το ίδιο γρήγορος. Πρέπει να δούμε και μερικά άλλα πράγματα, εκτός του τεστ και θα ακολουθήσουμε την απόφαση του Gigi", επισήμανε. "Δεν είναι δική μου απόφαση αυτή, αλλά θα ακολουθήσω ό,τι επιλέξουν γιατί πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη δυνατή. Είμαι βέβαιος ότι η Ducati θα κάνει εξαιρετική δουλειά και θα συνεχίσει να βελτιώνεται".

 

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto για OPEN: Είχαμε άλλη προσέγγιση

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει "εργοστασιακή" η Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα