• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alstare και Bimota ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Συνεργασία των δυο για τα επόμενα πέντε χρόνια
Νέα 15/01/2014 - 15:37

Η Alstare - ομάδα που έχει κερδίσει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα SBK - ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Bimota. Η ομάδα με έδρα το Βέλγιο, που πήρε τον Τίτλο το 2005 με την Suzuki, επέστρεψε πέρυσι στο Πρωτάθλημα των SBK (με Ducati), ωστόσο θα απουσιάσει από το grid φέτος.

 

Αντ' αυτού, η Alstare θα συνεργαστεί με την Bimota, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο με έδρα τα κεντρικά στη Λιέγη, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και εξαρτήματα σε όλες της ομάδες της Bimota παγκοσμίως, τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Επιπροσθέτως, η Alstare θα τεθεί επικεφαλής του τμήματος R&D (Έρευνα και Εξέλιξη) της Bimota και θα εργαστεί για να βελτιώσει τις μοτοσυκλέτες της τελευταίας στην Moto2.

 

Τέλος, η Alstare θα αναλάβει και το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, ώστε να φτάσει τη φίρμα στο "...υψηλό επίπεδο που της αξίζει". Η Bimota έχει αξιοσημείωτη ιστορία στο Πρωτάθλημα των SBK - έχει κερδίσει τον παρθενικό αγώνα του 1988 - ωστόσο με τη σχετική ανακοίνωση, δυστυχώς, δεν γίνεται κάποια αναφορά για πιθανή επιστροφή των Ιταλών στα διεθνή δρώμενα.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιστρέφει η Bimota!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Dakar Ειδική 9

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα