• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Guintoli χάνει το 1ο τεστ της χρονιάς!
Στην Πορτογαλία στις 18 του μήνα
Νέα 14/01/2014 - 17:11

Ο Sylvain Guintoli δεν θα δώσει το παρόν στο πρώτο τεστ της Aprilia για το 2014, καθώς αναρρώνει ακόμα από το τραυματισμένο του ώμο. Ο Γάλλος οδηγός της ομάδας στα SBK, ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν στο Πρωτάθλημα - παρά το ότι είχε μόνο μια νίκη - ωστόσο ένα ποδηλατικό ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο του, κάτι που του στοίχισε στη συνέχεια.

 

Ο Guintoli δεν είχε πάρει μέρος ούτε στο τεστ της Jerez του 2013, προετοιμαζόμενος για να χειρουργηθεί στον ώμο του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο άσος της Aprilia αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετάσχει ούτε στο επερχόμενο τεστ στο Portimao - στις 18 Ιανουαρίου - εξαιτίας περιπλοκών που τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση.

 

Μάλιστα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι ενδεχομένως να μην είναι έτοιμος και για τον πρώτο αγώνα της νέας αγωνιστικής σεζόν στο Phillip Island στις 23 Φεβρουαρίου, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος ότι το μεγάλο κενό μέχρι τον δεύτερο αγώνα στην Ισπανία, θα του δώσει τον απαραίτητο χρόνο να αποθεραπευτεί.

 

"Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω απλό κάταγμα, αλλά περιλαμβάνει και την άρθρωση, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα", δήλωσε ο Guintoli σε μέσα της πατρίδας του. "Κάνω αποθεραπεία κάθε ημέρα. Έχω περάσει σχεδόν το μισό χειμώνα σε νοσοκομεία και σε φυσιοθεραπευτές...".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Camier από τα SBK στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Dakar Ειδική 8

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα