• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Deroue στην RW Racing
Ομόσταυλος της Ana Carrasco
Νέα 08/01/2014 - 14:20

Το προτελευταίο κομμάτι του φετινού πάζλ της Moto3 βρέθηκε, με την ανακοίνωση ότι ο Scott Deroue υπέγραψε με την RW Racing και θα είναι ο νέος ομόσταυλος της Ana Carrasco! Ο νεαρός αναβάτης από την Ολλανδία υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα αγωνιστεί το 2014 πάνω σε μια Kalex KTM.

 

Ο Deroue πέρασε τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόμενος στο Red Bul Rookies Cup, όπου και σημείωσε τέσσερεις συνολικά νίκες. Παράλληλα, έχει εμπειρίες (και νίκες) από τις μικρές κατηγορίες (Moto3) του ολλανδικού και γερμανικού Πρωταθλήματος, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιλεγμένους αγώνες του ισπανικού Πρωταθλήματος.

 

Ο Ολλανδός αναβάτης έχει αγωνιστεί με την μικρή ομάδα της RW Racing και ως εκ τούτου δεν αποτελεί έκπληξη η ανακοίνωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο Deroue είχε μια μικρή πτώση στη φόρμα του την περασμένη σεζόν - κάτι που η ομάδα απέδωσε σε εφηβικά προβλήματα - κι έτσι η ανακοίνωση δεν έγινε νωρίτερα.

 

Ο Deroue θα είναι ο δεύτερος Ολλανδός στην κατηγορία, με τον Bryan Schouten να έχει ήδη υπογράψει με την CIP. Έτσι, η μόνη κενή θέση στην Moto3 είναι αυτή του δεύτερου αναβάτη της ομάδας του Gresini.

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2014: Ειδική 3

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki Video 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα