• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ένα φαινόμενο έφυγε...
... κι ένα άλλο πήρε τη θέση του!
Νέα 16/12/2013 - 10:09

Η σχέση του Lorenzo με τον Marquez δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να χαρακτηριστεί "αδελφική", με τον Ισπανό της Yamaha να έχει ουκ ολίγες φορές αναφερθεί-στοχοποιήσει τον νεαρό του αντίπαλο, έστω και εμμέσως. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο τους δεν έχουν καθόλου επαφές, ή τουλάχιστον ότι ο ένας δεν αναγνωρίζει την αξία του άλλου!

 

"Ένα φαινόμενο σαν τον Stoner έφυγε, αλλά ήρθε ένα άλλο στη θέση του!" φέρεται να είπε ο Jorge Lorenzo σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης. "Ήταν δύσκολη και σκληρή η μάχη μου με τον Marc, αλλά κατάφερα να κρατήσω ως το τέλος και σε μερικούς αγώνες ακόμα και με υποδεέστερη μοτοσυκλέτα! Δεν είναι συχνό το φαινόμενο να είσαι δεύτερος στο Πρωτάθλημα, αλλά να έχεις οχτώ νίκες! Χάσαμε τον Τίτλο για τέσσερεις βαθμούς, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα και δεν μετανιώνω για κάτι".

 

Ένα γεγονός το οποίο μας έχει εκπλήξει όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Lorenzo, είναι η ταχύτατη προσαρμογή του Marquez στη νέα "πραγματικότητα" της μεγάλης κατηγορίας!

 

"Δεν περίμενα να κάνει ένα τέτοιο ντεμπούτο! Πίστευα ότι ο Dani θα ήταν ο βασικός μου αντίπαλος και ότι ο Marc θα ερχόταν τρίτος ή τέταρτος", παραδέχτηκε ο αναβάτης από τη Μαγιόρκα. "Ήξερα ότι ήταν ένας εξαιρετικός αναβάτης και αναμφισβήτητο ταλέντο, αλλά δεν περίμενα να ήταν τόσο σταθερός σε κάθε αγώνα, αν κι έπεσε αρκετές φορές".

 

Πλέον ο Ισπανός της Yamaha απολαμβάνει τις διακοπές, προετοιμαζόμενος παράλληλα για τη ρεβάνς της νέας σεζόν! "Το αποτέλεσμα της νέας σεζόν θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το επίπεδο των μοτοσυκλετών. Σαν οδηγός, πάντα βάζω τα δυνατά μου, προπονούμαι πιο σκληρά και προσπαθώ να βελτιώσω το επίπεδό μου, αλλά η μοτοσυκλέτα είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικός παράγοντας. Ευελπιστώ ότι η Yamaha θα δουλέψει τόσο σκληρά όσο κάθε άλλη φορά και στη Sepang - στο τεστ του Ιανουαρίου - θα έχουμε νέο κινητήρα και ηλεκτρονικά. Τότε θα γνωρίζουμε τι να περιμένουμε!"

 

Επόμενο άρθρο »

Το VARADERO CLUB HELLAS

« Προηγούμενο άρθρο

6o P.I.C.K 2014: Από τώρα η παρουσίαση

Χορηγοί