• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευοίωνο το μέλλον του Aspar
Σε όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Νέα 27/11/2013 - 12:46

Οι ομάδες του Jorge Martinez "Aspar" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είχαν μια δυνατή παρουσία το 2013, με τον Jonas Folger να κερδίζει αρκετά βάθρα στην Moto3, ενώ οι Terol και Torres κέρδισαν αγώνες στην Moto2. Στη μεγάλη κατηγορία βέβαια, η κυριαρχία του Aleix Espargaro στις CRT ήταν αναμφισβήτητη.

 

Παρά ταύτα, ο Aspar γνωρίζει ότι το 2014 μπορεί να επιτύχει ακόμα περισσότερα. "Στην Moto2 δεν ολοκληρώσαμε τη χρονιά όπως θα θέλαμε", ξεκίνησε να λέει. "Πάντως, καταφέραμε να κερδίσουμε τέσσερεις αγώνες, να πάρουμε βάθρα και να κλείσουμε τη σεζόν θεαματικά (σ.σ. έκανε το 1-2 στην Βαλένθια). Συνεχίζοντας με τους Nico και Jordi και το 2014, ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τον Παγκόσμιο Τίτλο".

 

Στην Moto3 ο Jonas Folger έκανε το άλμα στην αμέσως πιο πάνω κατηγορία, με τον Ισπανό παράγοντα να κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα του 2014 με τους Eric Granado και Juanfran Guevara. "Δυο νέοι αναβάτες που συνεχίζουν να εξελίσσονται", συνέχισε να λέει ο Aspar. "Προφανώς και ο στόχος μας δεν είναι να γίνουμε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, αλλά να είμαστε μέσα στη δεκάδα ή στους πρώτους πέντε. Αυτό θέλουμε και θεωρώ ότι έχουν τη δυνατότητα να το καταφέρουν".

 

Βέβαια, ο Aspar δραστηριοποιείται και πέρα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν - στο Ισπανικό Πρωτάθλημα - θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Luca Marini, τον ετεροθαλή αδερφό του Valentino Rossi! "Κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην κατηγορία Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος", συνέχισε. "Με τον Luca Marini σκεφτόμαστε το μέλλον και τους νεαρούς αναβάτες ειδικότερα".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Almeria Test: Moto2/Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα