• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Almeria Test: Moto2/Moto3
Ντεμπούτο της νέας Honda Moto3 στην Ισπανία
Νέα 27/11/2013 - 11:21

Περίπου είκοσι ήταν οι συμμετέχοντες από την Moto2 και την Moto3 στο τεστ της Almeria που ξεκίνησε χτες. Με την επίσημη χειμερινή περίοδο να ξεκινά από την 1η Δεκεμβρίου - όταν και σταματούν κάθε τεστ - οι αναβάτες είχαν την τελευταία τους ευκαιρία να μαζέψουν δεδομένα και πληροφόρηση για τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Στην κατηγορία της Moto2, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Maverick Vinales (φωτό) έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, μερικά δέκατα ταχύτερος από τον Jordi Torres. Ο τελευταίος είναι και ο μόνος από την ομάδα του Aspar, μιας και ο Nico Terol απουσίαζε. Ο Torres έκανε 70 περίπου γύρους και δούλεψε κυρίως με το νέο πλαίσιο της Suter, δοκιμάζοντας παράλληλα αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και στο ψαλίδι.

 

Ελάχιστα πιο πίσω από τον Torres ήταν το νέο απόκτημα του Gresini, Xavier Simeon, με τον Βέλγο να έχει όμως στη διάθεσή του το παλιό πλαίσιο της Suter. "Είμαι χαρούμενος γιατί βρήκα ρυθμό από την αρχή κι έκανα πολύ καλό χρόνο. Τώρα είμαι έτοιμος να δοκιμάσω το πλαίσιο του 2014", δήλωσε. Ο rookie στην κατηγορία Lorenzo Baldassari ήταν 1,5δ πιο αργός από τον ομόσταυλό του. Ο Ιταλός που εξάρθρωσε τον ώμο του στο προηγούμενο τεστ της Jerez, έκανε το ντεμπούτο του με το καινούργιο πλαίσιο.

 

"Ήταν μια πολύ θετική ημέρα και ήμουν πολύ καλός με τη νέα μοτοσυκλέτα", σχολίασε και συνέχισε: "Δυστυχώς ο ώμος μου δεν είναι καλά και προς το τέλος άρχισε να με ενοχλεί, ειδικά στα φρένα".

 

Στην κατηγορία της Moto3, τα σημαντικότερα νέα αφορούσαν στην επιστροφή της Estrella Galicia 0,0 - ομάδας που διεκδικεί τον Τίτλο στην κατηγορία - με μοτοσυκλέτα της Honda και ειδικότερα με το νέο μοτέρ που εξέλιξε ο γιαπωνέζος κατασκευαστής ως απάντηση στην απόλυτη κυριαρχία της KTM στην μικρή κατηγορία Πρωταθλήματος. Στην πίστα, ο Alex Rins ήταν ελάχιστα μπροστά σε χρόνο από τον ομόσταυλό του, Alex Marquez.

 

Επόμενο άρθρο »

Ευοίωνο το μέλλον του Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa-Puig: Τέλος εποχής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα