• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha R25
Η μοτοσυκλέτα που εντυπωσίασε τον Rossi!
Τεστ-Μοντέλα 21/11/2013 - 16:07

Το νέο concept της Yamaha, που ακούει στο όνομα R25, είναι μια πανέμορφη νέα μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Τόκυο, με βασικό της χαρακτηριστικό τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 249cc.

 

Τα τεχνικά στοιχεία του νέου μοντέλου δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, αλλά κοιτάζοντάς το - μια μίνι Μ1 κατευθείαν από το MotoGP - είμαστε βέβαιοι ότι θα πέσει στη μάχη του ανταγωνισμού (CBR300R, Ninja 300) με αρκετά όπλα στη φαρέτρα της!

 

Σύμφωνα με την εταιρεία: "... είναι σχεδιασμένο για να γίνει η καθημερινή σας αγωνιστική μοτοσυκλέτα, με το νέο κινητήρα να προσφέρει πολλή δύναμη. Το R25 είναι η κατάλληλη μοτοσυκλέτα τόσο για τον ενθουσιώδη των μοτοσυκλετών, όσο και γι' αυτόν που τη χρειάζεται για καθημερινή χρήση".

 

Το πόσο σοβαρά έχει πάρει το concept αυτό η Yamaha, φαίνεται από το παρακάτω video, όπου παρουσιάζει το μεγάλο της αστέρι, Valentino Rossi, να προσπερνάει σχεδόν αδιάφορα την Μ1 του στο MotoGP για να θαυμάσει χαμογελώντας τη νέα R25, την οποία και οδηγά δίνοντας τη δική του έγκριση στους πιθανούς αγοραστές! Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα θα διατεθεί σε Ιαπωνία και Ευρώπη, όπως φυσικά και στις αναπτυσσόμενες αγορές.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda RC30

« Προηγούμενο άρθρο

Η Kawasaki στην EICMA 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα