• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Kawasaki στην EICMA 2013
Παρουσίασε στο Μιλάνο τα νέα της μοντέλα
Τεστ-Μοντέλα 08/11/2013 - 15:29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Τα αποκαλυπτήρια για τα νέα μοντέλα της Kawasaki για to 2014 έγιναν αυτή την εβδομάδα στην έκθεση EICMA του Μιλάνου. Τέσσερα νέα μοντέλα έρχονται να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν το στόλο του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Στο φετινό ραντεβού της εταιρίας με την εξέλιξη και την πρόοδο, πρωταγωνιστές ήταν το νέο, ριζικά αναμορφωμένο Ζ1000 και το J300, το πρώτο scooter της Kawasaki που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

 

Την παλέτα των νέων προτάσεων της Kawasaki για το 2014 συμπληρώνουν οι αναβαθμισμένες εκδόσεις του Ζ1000SX και του ΚΧ85 στις κατηγορίες Sports Touring και Motocross αντίστοιχα.

 

Για το 2014, η Kawasaki, λαμβάνοντας υπόψη της τα δυσχερή δεδομένα της οικονομίας, προτείνει μοντέλα που ανταποκρίνονται τόσο στην πάντα ζωτική επιθυμία για περιπέτεια και δράση όσο και στην ανάγκη για εξοικονόμηση χρημάτων και πρακτικότητα.

 

Σ’ αυτή την κατεύθυνση, έκανε σήμερα την εμφάνισή του το πρώτο scooter της εταιρίας στην Ευρώπη. Το J300 είναι το πρώτο τολμηρό βήμα της Kawasaki στη συγκεκριμένη κατηγορία, το πρώτο από μια σειρά scooters που απαντούν στην ανάγκη των καταναλωτών για οικονομική, πρακτική καθημερινή μετακίνηση, φέροντας ταυτόχρονα το ξεχωριστό στυλ και την προσωπικότητα της Kawasaki.

Αυτή την ιδιαίτερη ταυτότητα της Kawasaki εκπροσωπεί απόλυτα και πηγαίνει πλέον σε άλλο επίπεδο η νέα έκδοση του Ζ1000. Το νέο Ζ1000 αποπνέει αυτή την επιβλητική αύρα και ενέργεια που οι Ιάπωνες ονομάζουν “Sugomi”, συνδυάζοντας μια ριζοσπαστική, προκλητική εμφάνιση με τη μηχανολογική υπεροχή και καινοτομία. Το αποτέλεσμα: ένα βρυχώμενο άγριο θηρίο μεταμορφωμένο σε μοτοσυκλέτα.

 

Για τους αναβάτες που θέλουν να συνταιριάξουν αυτή την έξαψη της sport οδήγησης με την αίσθηση της περιπέτειας, το νέο Ζ1000SX προτείνεται ως η απόλυτη Sports Touring μοτοσυκλέτα. Ήδη οι κριτικές για το μοντέλο είναι εγκωμιαστικές και οι αναβαθμίσεις για το 2014 προβλέπεται να ενισχύσουν αυτή την εντύπωση.

 

Σε ένα άλλο πεδίο δίκυκλης μηχανοκίνητης απόλαυσης, αυτό των χωμάτινων δρόμων, το KX85 αποτελεί το επιστέγασμα μιας θρυλικής πορείας μέσα στο χρόνο, το δώρο της Kawasaki για τα 40α γενέθλια της οικογένειας KX. Η KX85, συνεχίζοντας τη φιλοσοφία της «Πράσινης Ομάδας» και της σειράς KX, παραμένει η μοτοσυκλέτα που εκπαιδεύει αναβάτες και στέφει πρωταθλητές.  

 

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Z1000

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε στην Γαλλία Dunlop Sportsmart2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα