• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ducati Superbike Team!
Σε συνεργασία με την Feel Racing
Νέα 20/11/2013 - 13:21

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Ducati γνωστοποίησε ότι το νέο της δίδυμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, θα είναι οι Chaz Davies και Davide Giugliano, ενώ πριν μερικά 24ωρα ανακοίνωσε και τη δομή της νέας της προσπάθειας.

 

Μετά το διαζύγιο με την Alstare - η συνεργασία τους κράτησε μόλις μια σεζόν - η Ducati θα επανέλθει ως επίσημη εργοστασιακή ομάδα στο Πρωτάθλημα. Η ονομασία της απλή: "Ducati Superbike Team" και θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την Feel Racing, με την οποία η Ducati είχε πολλές επιτυχίες στο παρελθόν.

 

Θυμίζουμε ότι η Feel Racing είχε συμβάλλει ενεργά στα εφτά Πρωταθλήματα αναβατών και δέκα Κατασκευαστών της Ducati στα SBK, ενώ συνεργάστηκε με την BMW Motorrad όταν το 2010, οι κόκκινοι απέσυραν την εργοστασιακή τους ομάδα.

 

Την αποκλειστική ευθύνη για τη νέα αυτή προσπάθεια της Ducati - ένα χρόνο μετά την απογοητευτική παρουσία στο Πρωτάθλημα των SBK όταν και κατετάγη τελευταία από τους Κατασκευαστές στη βαθμολογία - θα έχει ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Luigi Dall'Igna, με τη βοήθεια του Paolo Ciabatti (Sporting Director του Ducati Corse).

 

Project Director θα είναι ο Ernesto Marinelli, ενώ ο Serafino Foti θα είναι ο νέος Team Manager.

 

Επόμενο άρθρο »

Και φέτος στο ROC ο Doohan!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα