• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν τα πήγαμε άσχημα!
"Χάνω όμως στο πρώτο και τελευταίο κομμάτι"
Νέα 08/11/2013 - 20:46

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε πολύ καλά τη σημερινή ημέρα και ήταν στην πρώτη θέση - για λίγο στην αρχή - στα πρώτα ελεύθερα, προτού υποχωρήσει στην έκτη θέση και μόλις 0.68δ από την κορυφή.

 

Συνεχίζοντας τη δουλειά του με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, κατάφερε να σκαρφαλώσει ως και τη δεύτερη θέση το μεσημέρι, στις ΕΔ2, πίσω από τον ομόσταυλό του για να κάνει ένα προσωρινό 1-2 για τη Yamaha. Στα μισά της διαδικασίας ήταν στην 3η θέση, έχοντας μειώσει τη διαφορά του από τους πρώτους στο 0.3δ. Στο τέλος, με το ρυθμό να έχει ανέβει και τους χρόνους να πέφτουν, ο Vale σημείωσε τον 5ο καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα, μειώνοντας την απόστασή του από την κορυφή (σε σχέση με το πρωί) στο 0.419δ.

 

"Δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα σήμερα, ειδικά το απόγευμα", υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Ιταλός. "Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, το επίπεδο είναι υψηλό και οι πρώτοι εφτά-οχτώ αναβάτες είναι πολύ κοντά. Το απόγευμα καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά μας στο 0.4δ κι έχω καλό ρυθμό. Είμαι χαρούμενος και με τη δουλειά που κάνουμε στη μοτοσυκλέτα. Είμαι αρκετά γρήγορος στα μέσα της πίστας, αλλά χάνω στο πρώτο και στο τελευταίο κομμάτι. Πρέπει να προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, να μείνουμε κοντά στους τρεις και να δούμε τι θα γίνει", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi απέλυσε τον Burgess

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Θέλει προσοχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα