• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Valencia: ΕΔ2
Ο Rins στην 1η θέση, δυνατός άνεμος στην Ισπανία!
Νέα 08/11/2013 - 15:55

Ο Alex Rins ήταν ο ταχύτερος όλων στα δεύτερα ελεύθερα που κλείνουν τις διαδικασίες της ημέρας για τη μικρή κατηγορία, στην πίστα της Βαλένθια. Παρά ταύτα, ο καλύτερος χρόνος της ημέρας ανήκει στον Luis Salom, με 1:40.403, ο οποίος ήταν ένα δέκατο μόλις πιο αργός το απόγευμα.

 

Ο χρόνος του Rins ήταν στο 1:40.580, με τους τρεις διεκδικητές του Τίτλου να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις και να είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους! Η διαφορά των Rins - Salom ήταν μόλις στα 13 χιλιοστά, ενώ ο Maverick Vinales έμεινε 78 χιλιοστά πιο πίσω στην 3η!

 

Ο Jonas Folger ήταν τέταρτος, με τον εξαιρετικό Jack Miller να πλασάρεται στην 5η θέση, ωστόσο και οι δυο τους δεν κατάφεραν να βελτιωθούν σε σχέση με το πρωί. Η πρώτη Mahindra είναι αυτή του Vazquez, με τον Khairuddin να ακολουθεί. Ο τελευταίος είχε μια πτώση στο τέλος, ένα highside, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες.

 

Συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις οι Ana Carrasco, το απόγευμα ήταν και πάλι στην ενδέκατη θέση, πάνω από τον νικητή του Motegi, Alex Marquez, ο οποίος είναι 13ος. Βελτιωμένος το απόγευμα ο Θανάσης Σίσσης, κατάφερε να ανέβει στην 16η θέση με χρόνο στο 1:41.771 και διαφορά από την κορυφή στο 1,2δ. Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Ελληνο-Αυστραλό, ο οποίος βρήκε "στέγη" το 2014 στην ομάδα της Mahindra.

 

Δείτε τα αποτελέσματα των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ2: Το 1-2 η Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Valencia: ΕΔ1

Χορηγοί