• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2013: Yamaha Tricity
Ελαφρύ και με κόστος κάτω από 4000 ευρώ!
Τεστ-Μοντέλα 06/11/2013 - 15:34

Η Yamaha μπαίνει δυναμικά στην αγορά των τρικύκλων, με το νέο Trinity - όπως ονομάζει το σκούτερ της - που θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι της νέας χρονιάς. Παράλληλα, η εταιρεία του δίνει και την ονομασία "LMW" (Leaning Multi-Wheel) και αφήνει να εννοηθεί ότι είναι το πρώτο από μια σειρά νέων μοντέλων που ετοιμάζει.

 

Στο πρώτο άκουσμα του ονόματος Trinity, το μυαλό μας πήγε αυτόματα σε ηλεκτροκίνηση, ωστόσο το νέο αυτό μοντέλο παίρνει ζωή από έναν κινητήρα 125cc τετράχρονο και με αυτόματη μετάδοση. Σύμφωνα με τους γιαπωνέζους, προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε απόδοση, οικονομία και βάρος.

 

Έναν τομέα στον οποίο η Yamaha επενδύει πολλά και τονίζει ότι το Trinity διαφέρει από τον ανταγωνισμό (λέγε με MP3), είναι το συνολικό βάρος του που κυμαίνεται περίπου στα 150 κιλά! Δηλαδή περίπου 100 κιλά κάτω από το 125cc MP3!

 

Τώρα το πως ακριβώς έχει επιτευχθεί αυτό, δεν αναφέρεται στο επίσημο press kit από την εταιρεία. Ένας ακόμα παράγοντας που το νέο σκούτερ εκπλήσσει, είναι η τιμή! Φυσικά οι πιθανοί πελάτες του Trinity θα επενδύσουν στην ποιότητα και αξιοπιστία μιας εταιρείας όπως η Yamaha, ωστόσο θετική έκπληξη αποτελούν οι πρώτες πληροφορίες για το μοντέλο, που το θέλουν να κοστολογείται κάτω από τις 4.000€!

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: "... μια πολύ ανταγωνιστική τιμή αν αναλογιστούμε πόσα ξοδεύουν κάποιοι για να πάνε στην δουλειά με το αυτοκίνητο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς".

 

Επόμενο άρθρο »

EICMA 2013: Yamaha MT-09 Street Rally

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε στην Γαλλία Dunlop Sportsmart2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα