• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2013: Yamaha MT-09 Street Rally
Με καλεσμένους-έκπληξη τους Rossi και Lorenzo!
Τεστ-Μοντέλα 06/11/2013 - 16:08

Οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo ήταν καλεσμένοι έκπληξη της Yamaha στην παρουσίαση της νέας Street Rally Yamaha MT-09 που έγινε αυτή την εβδομάδα στη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο! Οι δυο από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, έκλεισαν την παρουσίαση της Street Rally, ενώ μαζί τους διακρίνουμε και τον Πρόεδρο της Yamaha Motor Company, Hiroyouki Yanagi.

 

Η 3κύλινδρη MT-09 της Yamaha έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που έκανε το λανσάρισμά της νωρίτερα μέσα στη χρονιά, με το χαρισματικό μοντέλο να αποτελέσει ενδεχομένως μια από τις μοτοσυκλέτες για την οποία θα μιλάνε πολλοί τα επόμενα χρόνια.

 

Βέβαια, παρά τα θετικά και τις καινοτομίες, δεν θα πάψουν να υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις οι οποίες κυρίως εστιάζονται στο στυλ της. Ενώ σε καμμία περίπτωση δεν τη λες μονότονη, εν τούτοις δεν προσθέτει το κάτι παραπάνω που θα ενθουσιάσει όσον αφορά την εμφάνιση. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει με τη νέα Street Rally έκδοση της μοτοσυκλέτας για το 2014.

 

Οι αλλαγές δεν είναι πολλές αλλά αρκετά πρακτικές, με βελτιωμένη προστασία από τον αέρα σε υψηλές ταχύτητες και πιο ψηλή σέλα - παράλληλα και πιο επίπεδη - που χαρίζει στη νέα έκδοση μια αλα-supermoto θέση οδήγησης. Δεν υπάρχουν ακόμα νεότερα όσον αφορά στην τιμή της.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda RC30

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda στην EICMA 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα