• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Συναρπαστικό φινάλε!
"Θα πιέσω με όλες μου τις δυνάμεις για νίκη!
Νέα 06/11/2013 - 13:11

Ο Jorge Lorenzo θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο δέκατος αναβάτης στην ιστορία του MotoGP που θα έχει τρεις Παγκόσμιους Τίτλους στο ενεργητικό του, αν καταφέρει βέβαια και ξεπεράσει τον Marquez στη βαθμολογία μετά το τέλος του αγώνα στη Βαλένθια, αυτή την Κυριακή.

 

Ο Ισπανός έφτασε στην πίστα της Βαλένθια με 13 βαθμούς διαφοράς από τον νεαρό του αντίπαλο και η ιστορία δείχνει ότι μόλις δυο φορές στο παρελθόν κάποιος αναβάτης έχει καταφέρει να κάνει την ανατροπή, με τελευταία φορά το 2006 και πρωταγωνιστή τον Nicky Hayden.

 

"Ήρθαμε λοιπόν στη Βαλένθια και θα είναι πολύ συναρπαστικό φινάλε και ίσως ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς!" υπογράμμισε ο Ισπανός της Yamaha. "Είμαστε ακόμα στη μάχη του Τίτλου και αυτό έχει σημασία τώρα. Το κίνητρό μου είναι μεγάλο, διότι πριν από τρεις αγώνες πιστεύαμε ότι το Πρωτάθλημα είχε χαθεί. Η Βαλένθια είναι αγώνας της πατρίδας μου και θα είναι πολύ συγκινητικό, δεδομένης και της θέσης μας στη βαθμολογία".

 

Ο Lorenzo έχει καταφέρει να κερδίσει 30 βαθμούς εις βάρος του Marquez στους δυο τελευταίους αγώνες και αν καταφέρει τελικά να πάρει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αυτό θα γίνει για πρώτη φορά φέτος, μετά από τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ!

 

"Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά αντιθέτως πολλά να κερδίσουμε και αυτό λειτουργεί υπέρ μας!" συνέχισε ο αναβάτης από τη Μαγιόρκα. "Ίσως ο αντίπαλός μας να νιώθει περισσότερη πίεση, διότι είναι πιο κοντά στην επιτυχία. Ανυπομονώ να οδηγήσω εκεί και θα πιέσω με όλες μου τις δυνάμεις. Αν συνεχίσουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο, μπορούμε τη νίκη και μετά θα περιμένουμε να λειτουργήσουν υπέρ μας οι συνθήκες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, ειδικά αν οι καιρικές προβλέψεις είναι αβέβαιες όπως και πέρυσι. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και περιμένουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ, μέχρι το τέλος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ανακοίνωση-φωτιά ετοιμάζει η PBM!

« Προηγούμενο άρθρο

Metzeler: Ο Ήρωας και η Φωνή

Χορηγοί