• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Metzeler: Ο Ήρωας και η Φωνή
Guy Martin & Steven Tyler παρουσίασαν τα νέα Μ7RR & 888!
Νέα 06/11/2013 - 12:55

Αποκλειστικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η Metzeler επέλεξε στη διάρκεια της Έκθεσης του Μιλάνου να ξεκινήσει τους εορτασμούς για τα 150 χρόνια της εταιρίας, με μια εντυπωσιακή παρουσίαση δύο νέων ελαστικών από δύο σημαντικούς εκπροσώπους της μοτοσυκλέτας και της ροκ μουσικής.

Ο θρυλικός από το Isle of Man Guy Martin & ο τραγουδιστής των Aerosmith Steven Tyler βρέθηκαν σε ένα παλιό εργοστάσιο στην περιοχή Motoquartiere της Ιταλικής πόλης, την περιοχή που συγκεντρώνει τους περισσότερους μοτοσυκλετιστές της πόλης, για την παρουσίαση αυτή.  

 

Ο ήρωας της ταινίας TT3D: Closer to the Edge μίλησε για το νέο Metzeler M7RR, ενώ ο ροκ σταρ για το νέο 888.

Το SPORTECTM M7 RR, όπως είναι το πλήρες όνομα του νέου supersport ελαστικού, εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον Guy Martin και την ομάδα του, με την οποία φέτος κέρδισαν τους αγώνες Southern 100 και Ulster Grand Prix, ενώ ανέβηκαν στο βάθρο αρκετές φορές στο Tourist Trophy και στο North West 200, μαζί με τους άλλους πιλότους της ομάδας.

Ο Martin είπε ότι σχεδίασαν ένα σχεδόν αγωνιστικό λάστιχο, που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις αλλαγές πρόσφυσης και τα πολλά σαμαράκια των δρόμων του Νησιού, ενώ από την πλευρά της Μetzeler δόθηκαν στο λάστιχο αυτό τα στοιχεία που το κάνουν ιδανικό και για το δρόμο, με χάραξη που να διώχνει το νερό, αλλά και μια νέα σύνθεση που του δίνει 15% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το ήδη εξαιρετικό σε αυτόν τον τομέα Μ5!

Η τεχνολογία φαίνεται ότι προχωράει γρήγορα και η διαρκής εξέλιξη των υλικών δίνει μια τέτοια δυνατότητα, να έχουμε δηλαδή ένα πιο σπορ ελαστικό το οποίο συγχρόνως έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

 

 

Στην άλλη πλευρά της μοτοσυκλετιστικής έκφρασης το METZELER ME 888 MARATHONTM ULTRA, που είναι η μοναδική επιλογή του Steven Tyler και της εταιρίας του στην Αμερική, της Dirico Motorcycles USA, για τις custom μοτοσυκλέτες που σχεδιάζουν και εξελίσσουν εκεί, απέκτησε εκδόσεις με άσπρο πλαϊνό καθώς και ένα νέο μπροστινό 23 ιντσών.

Με αλλαγές στο σχεδιασμό (5% πιο χαμηλό και 15% πιο φαρδύ από το απλό 888) και στην κατασκευή και τη γόμα επιτεύχθηκε και 50% περισσότερη διάρκεια ζωής!

Δυστυχώς για τους οπαδούς του ροκ σταρ, παρά το ότι υπήρχε σκηνή και κιθάρες δίπλα, εκείνος αρκέστηκε να τραγουδήσει μόνο μια λέξη από ένα τραγούδι του που διάλεξε για αποχαιρετισμό η τραγουδίστρια που ήταν και παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Η φωνή του πάντως παραμένει εκπληκτική και εκείνος ένας πραγματικός ροκ σταρ...

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Συναρπαστικό φινάλε!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Επιστρέφει η Remus Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα